14 de desembre 2019

Restaurant de la setmana: Giorgio (Lloret de Mar)

Avui un restaurant de Lloret, que no sigui dit que no poso restaurants del meu poble :)


El Giorgio és un restaurant que fa la tira d'anys que existeix, però que està en una urbanització (el Condado de Jaruco) i clar, si no tens cotxe no hi vas... perquè tampoc agafar un taxi per anar a un restaurant tenint-te d'altres similars al centre doncs quasi que no...

Però mira, per fi hi vaig poder anar fa poc, ara m'he tret l'espineta que tenia clavada, perquè fa molts anys que tenia la curiositat de saber com era i com s'hi menjava :)

Podríem definir-lo com un restaurant italià, però la definició es quedaria curta perquè és un NO NOMÈS. O sigui, és italià però no només: té altres coses, té altres plats típics de cuines d'altres llocs del món, amb diferents tipus de peixos i carns. A part, també tenen espai per a esdeveniments diversos com ara casaments i batejos.(Si mireu el menú de celebracions, veureu que d'italià poc).

Em va agradar coneixe'l. No crec que mai agafés un taxi per anar-hi, però almenys vaig saber com era el restaurant al qual tinc la sensació que mig Lloret ja coneix. Ah, per cert, no ho he dit però vam menjar bé, eren plats abundants (el preu no és barat però tampoc és car, entra dins la normalitat). El personal el vaig trobar atent i simpàtic, bastant al cas de tot.

Pd. Recordo que fa molts anys, suposo que al principi de obrir, van fer uns punts de llibre per donar-se a conèixer. En aquell moment vaig pensar: ui, que lluny del centre, allà perduts al Jaruco...no duraran gaire... i mira, mira com passen els anys. jeje

👉 Giorgio
📧 Avinguda Mare de Déu de Gràcia, 21
💶 Mitjana de 20 euros

2 comentaris:

roser ha dit...

Això de condado del Jaruco sempre m'ha cridat l'atenció, és un nom poc nostrat oi?

Eli Ramirez ha dit...

Totalment d'acord amb tu...!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails