10 de desembre 2019

Lectures octubre, lectures novembre...

Una de les idees d'aquest blog, almenys al principi, era anar ressenyant tot el que anava llegint. Però entre que cada cop llegeixo més (ja rondo les 160 en el que portem d'any) i que cada cop actualitzo menys el blog, això és una tasca pràcticament inviable ^^. Però com que amb el temps també m'agrada tenir comentat allò que llegeixo, doncs la solució a partir d'ara són aquestes imatges resum :)

Les anava fent pel Twitter, però pel blog m'aniran bé, que aquí l'espai per escriure és més llarg hehe


LECTURES OCTUBRE
Les lectures que no són còmic bàsicament han sigut dues: un llibre sobre Verano azul (que d'aquest sí que en vaig parlar perquè també he revisionat la sèrie) i el recull de relats breus L'ILLA DELS TRESORS, que han regalat a les biblioteques de tota la província els darrers mesos. Sobre aquest últim només dir que algunes històries són força fluixes i que sembla que hagin forçat una mica l'argument.

Pel que fa als còmics, potser els que més m'han agradat són Irmina (dona durant la segona guerra Mundial) i Vida y muerte de Federico Garcia Lorca, que me'l vaig comprar quan vaig estar per Granada. Us els recomano. La resta, depèn: el primer és prehistòria explicada al públic infantil, el segon és sobre el grup musical MECANO (en soc fan!!!!), el de Yo Loco també està força bé i Niño prodigio també (sobre el fenomen de nens prodigi a la dècada dels 50). En canvi 100 pesetas i Merci m'han semblat força fluixos.


I aquestes són les lectures de novembre:

De novel·la, dir que per fi em vaig acabar la saga de l'amiga estupenda, els 4 llibres de la Elena Ferrante que narren la història de dues amigues napolitanes nascudes als anys 50. Tenen sèrie a HBO, és boníssima, m'encanta. 

Aquest mes he llegit més còmic perquè entre el saló del manga, el meu aniversari i algunes coses més, m'ha pujat la pila de pendents a l'infinit. jjiijji. SexOh per exemple és un gran còmic per abordar el tema de la sexualitat femenina i la necessitat del plaer natural. Plutona ha sigut un descobriment inesperat, igual que Valiente i Raritos, dos còmics ambientats en instituts i que parlen sobre el bullying i el fet de ser diferents a la resta. També molt destacable Louis entre fantasmas o l'adaptació de Grandes Esperanzas (de Dickens) a manga. I ah! la revista Planeta Manga, aposta editorial per publicar manga fet a casa. 

3 comentaris:

HannaBaker9913 ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Sergi ha dit...

No m'he atrevit amb la saga de la Ferrante, he llegit dos altres llibres seus, però la saga és massa, i això que tinc els quatre llibres a casa, però he de reconèixer que em fa una mica de mandra. A diferència de tu, em costa llegir, i els llibres massa llargs, si no són de solvència contrastada, em fan enrere.

Eli Ramirez ha dit...

no pensis, a mi els llibres llargs també em frenen bastant (si t'hi fixes bàsicament llegeixo còmic). Però mira, després de veure la sèrie d'HBO (no abans) em va enganxar totalment i vaig voler saber com seguia la història...!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails