13 de novembre 2019

[Lectures] Simplemente consciente (Ally Vispo)

Us preocupa el medi ambient, l'augment del plàstic o de les coses que tenen un sol ús? Ni que sigui una miqueta, aquest llibre us pot anar bé per canviar alguns hàbits.

SIMPLEMENTE CONSCIENTE: Una guía zero waste para salvar al mundo és un llibre escrit per Ally Vispo, a qui conec fa força temps i a qui podeu seguir a Instagram, on dóna consells per viure amb menys residus, explica receptes veganes, etc.

El llibre està enfocat a qui vol millorar poc a poc. Jo reconec que no soc vegana i que encara visc envoltada de força residu... però com deia el Capità Enciam als anys 90, ELS PETITS CANVIS SÓN PODEROSOS. I bé, d'això es tracta, no?

Llegint el llibre podrem començar el nostre camí cap a una vida més sostenible. Alguns dels capítols que hi trobem són: reciclatge, llar i neteja, higiene personal i/o bellesa, receptes... fins i tot un capítol dedicat al seu casament, celebrat al màxim de zero waste possible. 

Com diu ella mateixa, viure plenament a residu zero és pràcticament impossible, però les petites accions per reduir poden ajudar a que, entre tots, deixem un millor món per als nostres fills.

Si voleu saber més sobre l'autora o sobre el tema, podeu veure el vídeo de la TEDTalk que va fer a l'octubre de l'any passat.

2 comentaris:

roser ha dit...

El capità enciam, qu`e bo!

Eli Ramirez ha dit...

jejejejejejeje sí, un clàssic!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails