18 de novembre 2019

[Lectures] Cosas que quizás sucederán / Fruta del tiempo (Álvaro Marín Piña)


Un dia estava jo treballant i em vaig adonar que un dels lectors del meu còmic diari (Life Of Eli) treballava a la mateixa institució que jo i, per si això no fos poc, també tenia familiars propers al meu poble. Com que és una cosa que em va fer gràcia, li vaig escriure un correu per saludar-lo, i al cap d'uns quants correus intercanviats, em va dir que havia escrit dos llibres recopilant relats.

Ho heu endevinat: son les dues obres de les que parlo avui :-)

  • Cosas que quizás sucederán es la seva obra debut i es tracta d'una recopilació de petites ficcions on la imaginació hi juga un paper molt important. I el sarcasme també! Són històries d'unes, no sé, 8 o 10 pàgines que comencen d'una manera i acaben de la forma en que menys t'ho esperes, algunes amb un to més d'acudit i altres potser una mica més seriosos. El que si que puc dir és que enganyen tots: comences pensant una cosa i al final n'és ben bé una altra :-)
  • La fruta del tiempo és el seu segon llibre, que segueix en la línia del primer. Més relats curts amb escenes que ens sorprendran i que segurament no ens esperem. Perquè la vida ja és això, no? sorprendre'ns cadia dia amb coses que podrien ser perfectament factibles fins que deixen de ser-ho jeje. En aquest segon llibre, l'autor compta amb la preseència de l'Ana Salguero com a il·lustradora.


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails