22 de setembre 2019

[Sèries] Tuca & Bertie

Tuca & Bertie és una d'aquelles sèrie que potser mai miraria. Vull dir: és una sèrie americana d'animació per adults i no n'acostumo a veure, sobretot si són d'humor. Però coses que passen: un bon amic te'n parla un dia i decideixes posar-te-la així de fons mentre dibuixes i acabes per veure-la sencera :)

Es va estrenar ara al 2019 i està a Netflix. 


Les protagonistes són dues aus: una és un tucà i l'altre és un tord (ho he buscat perquè jo d'ocells no en tinc ni idea més enllà dels coloms i els periquitos). Ambdues ronden la trentena i tenen els problemes típics que tenen la gent d'aquesta edat: una és abojarrada i viu sola en un pis que sempre té fet un desastre i mai té feina estable. L'altre és més racional, viu en un pis arregladet amb la seva parella i, malgrat que té una feina estable, li agradaria canviar per perseguir els seus veritables somnis.

La sèrie, força esbojarrada i surrealista, està creada per Lisa Hanawalt, qui ja havia treballat per BoJack Horseman (sèrie que no he vist per les raons esmentades al principi del post). Aquest és el seu projecte en solitari i va néixer amb l'objectiu sobretot de fer una sèrie on les protagonistes siguin dues noies

La sèrie té 10 episodis i no en faran més. Casualment van anunciar que ja no en farien més quan els treballadors de BoJack van aconseguir sindicar-se per aconseguir millors condicions (salari mínim i cobertura sanitària) després de molts mesos de negociació amb Netflix. Hmm.

2 comentaris:

Sergi ha dit...

Tampoc he vist la del BoJack, no sóc massa aficionat, així que aquesta té pocs números. No sé si miraré ni la segona de 'Desencanto'...

Eli Ramirez ha dit...

Jo dsencanto no l'he vist. Realment no sóc gaire el perfil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails