24 de setembre 2019

[Punts de llibre] Trobada de La Mercè

És cert que porto ja força temps que no vaig a gaires trobades d'intercanvi (al principi de col·leccionar anava a moltes més!) i que quan hi vaig, no estic al 100% en mode intercanvi (arriba un punt que ja no saps què tens ni tens res de bo per oferir jeje) però l'altre dia vaig anar una estona a la trobada "de La Mercè" que es va fer al Parc de les 3 Xemeneies de Barcelona. M'hi vaig estar poca estona i no vaig mirar moltes caixes, però aquí us porto algunes de les coses que vaig trobar.


  • "Lapsus Calami" vindria a significar algo així com un error involuntari a la hora d'escriure, però també és el nom de l'editorial que ha editat "Di que sí, Paca", un llibre de Débora Castillo que s'ha promocionat amb aquests tres punts de llibre:

  • Si no he interpretat malament els textos que surten als punts, aquesta col·lecció de 10 punts de llibre estan editats per la marca DIESEL i el que fa és mostrar diferents tipus de texans.   • Aquest parell que venen a continuació són de l'Arxiu del CCCB. Per antecedents, m'estranya moltíssim que no hi hagi la versió castellana. Vaja, que estic segura que sí existeix però que jo no la tinc o sigui que si a algú li sobra i me la pot guardar, doncs genial (també s'accepten comentaris on digueu que només n'hi ha dos i que per tant no cal que busqui més jejeje)   • Tres que pertanyen al ja clàssic punt de llibre de l'impremta Sebtor (Hospital, 157) i que crec que em faltaven. 


  • També ja clàssic el punt editat per EL TROC, associació de col·leccionistes i organitzadors de la majoria de trobades que es realitzen. Enguany han optat per un puzzle de dues peces amb una pintura de Pere Plà.  • I aprofitant que avui és La Mercè, res millor que mostrar aquesta col·lecció que jo desconeixia totalment però que resulta que ja té dos anys. Edita l'Ajuntament de Barcelona (cada punt té un número de Dipòsit Legal) i n'hi ha 13. Jo no els he escanejat tots, només 4, però us poso el davant i el darrera perquè veieu que cada bestiola hi ha una explicació al darrera.
  • I acabo, i ho faig amb uns punts on diu "Bailando un tesoro", que n'hi ha tres en total i estan editats pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte. 


Em costa anar a trobades perquè no tinc al dia la col·lecció i mai sé massa ben bé que tinc, però des d'aquí vull agrair a tothom que va voler canviar punts amb mi o me'n va oferir, ja siguin dels que han sortit aquí al blog com els que no. Eternament agraïda :*

4 comentaris:

artur ha dit...

Hauria d'haver una aplicació (no sé si ja existeix, potser!) per tenir al dia la col·lecció , així seria fàcil saber si "tengui" o "repe" ,jejeje....pots agafar la idea , si t'agrada !.

Eli Ramirez ha dit...

Jo els tinc tots catalogats dins un excel, que més o menys ja seria això... però més farragós!! :) (i no ho tinc al dia, jajajajaja)

artur ha dit...

Tindràs que posar els "follets" a treballar ! :D :D

Eli Ramirez ha dit...

JAJAJA SÍ, AQUÍ M'HAS PILLAT jejeje

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails