06 d’agost 2019

[Punts de llibre] Voltant pel món

Aquí no tanquem per vacances ijijij 

Avui us porto algunes mostres de punts de llibre internacionals. 
  • Per començar, uns de la Boston Public Library. Hi vaig estar fa un parell d'anys visitant a una amiga. Els punts no són de quan jo vaig anar-hi, sinó que ella me'ls va portar un any més tard quan va venir de visita. Són recomanacions lectores dividides per gènere (cada punt, un tema).
  • En segon lloc, uns que trobo molt bonics i que són d'una entitat (?) que es diu UBI (?). Mireu, la veritat és que no sé ben bé que són, només sé que tenen a veure amb literatura infantil perquè els repartien a la Fira del Llibre Infantil de Bolonia aquest darrer any. Tinc unes amigues il·lustradores que hi van estar i me'n van portar algun :-)

  • I per acabar, uns que em va portar la meva germana fa poc des del Japó. No sé, com que ella viatja tant i sembla que cada setmana estigui en un país diferent ijij almenys em porta punts de llibre :-)4 comentaris:

mondopunt ha dit...

Preciosos tots, els primers no son espectaculars com els altres però si que interessants. A vegades els punts son macos pel missatge que dónen, no només per lo espectaculars de la seva il·lustració.
Montse

Eli Ramirez ha dit...

cert, no són tan espectaculars però al ser de biblioteques per mi pugen puntuació ijijijij
... ara m'adono que als punts japonesos he repetit una de les imatges, jajaja quin desastre

artur ha dit...

Bona tarda, treballadora !!. Molt bé els punts de llibre... m'agraden els últims, els de Japó , d'estil tradicional, els de UBI (Universitat de Bolonia Infantil) ;D , son divertits i els primers, útils, amb les recomanacions . "Pleno total"!! , bona elecció i bon cap de setmana !!

Eli Ramirez ha dit...

jejeje gràcies artur!
de Japó en tinc uns altres de similars. Deuen ser típics d'allà, qui sap!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails