25 d’agost 2019

Pel·lícula de la setmana: Toy Story 4

Entre tantes noves versions i remakes "en viu" es va colar la 4a part de Toy Story


Toy Story es va estrenar quan jo tenia 13 anys i, òbviament, la vaig veure i la vaig gaudir. Era la primera vegada que feien una pel·lícula sencera animada per ordinador i només per això ja valia la pena veure-la al cinema.

He de dir, també, que no ha sigut mai una de les meves sagues preferides i em costa molt recordar que hi passa en cadascuna. Si no m'haguessin proposat anar al cine crec que m'hagués esperat a veure-la a casa. Però ei, ni tan mal. I sabeu? Crec que m'he tornat a estimar la saga. 

El temps passa i els nens creixen. A la tercera pel·li veiem com l'Andy marxava a la universitat i les seves joguines passaven a formar part d'una llar d'infants. Reconec que no la recordava massa i els primers minuts de la 4a peli em va costar ubicar-me. Tanmateix, res que no es pugui arreglar amb uns quants minuts més de visualització... però encara tinc alguns dubtes jajajajajaaj! 

La 4a recupera un personatge que s'havia quedat perdut (la nina de porcellana amiga del Woody) i introdueix personatges nous, com una nina antiga (d'antiquari) que fa por, una PollyPoquet, uns peluixos de fira i.... una forquilla-joguina!

Una forquilla ...que no és una joguina, però que la nova protagonista (una hereva de totes les joguines de l'Andy) vol que ho sigui. I la veritat, dóna molt i molt de joc. I també tenim els altres de sempre: els senyors Potato, el porquet guardiola, el dinosaure, en BuzzLightYear i el gos espiral.

La nova entrega aprofita els valors que sempre han acompanyat a la saga (el poder de l'amistat i la importància del vincle) i se li suma algun altre nou, com l'empoderament femení, tant de moda actualment.


M'ha agradat veure-la... més del que em pensava!!

3 comentaris:

roser ha dit...

Toy Story em va encantar, haurem de veure la darrera entrega

Sergi ha dit...

Aquesta la veuré sens dubte! Però jo sí que m'esperaré a que me la posin en alguna plataforma.

Eli Ramirez ha dit...

Sí, tots dos, mireu-la!!!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails