05 d’agost 2019

[Lectures] La llei del mirall (Yoshinori Noguchi)

Aquest llibre me'l van regalar i podríem encabir-lo en el gènere de l'autoajuda (o no ben bé, no sé, no hi entenc gaire eheh).

Es tracta d'una lectura senzilla, no molt extensa, on a través d'una mare preocupada pel possible bullying que li fan al seu fill a l'escola, decideix enfilar un camí d'autoconeixement per superar antigues reticències del passat. Qui l'ajuda és un psicòleg-coach que li va proposant exercicis a través, sobretot, del telèfon. 

Segurament és un llibre que jo no hauria comprat ni llegit, però va arribar en forma de regal i en aquell moment algunes frases em van agradar, malgrat que en altres casos no m'hi vaig sentir identificada i fins i tot trobo que algunes de les coses que fa la protagonista del llibre no em van acabar de convèncer. 

El seu autor és psicòleg expert en relacions humanes i està especialitzat en ajudar a la gent a superar les pròpies traves i aconseguir els objectius proposats. L'edició al nostre país va a càrrec de Comanegra i, segons la pròpia pàgina web, el 90% dels lectors japonesos han plorat amb aquesta història (jo ja us dic que ploro per tot molt fàcilment i no em va fer caure cap llàgrima, hehehe).

2 comentaris:

Sergi ha dit...

Quan he vist la ressenya he pensat 'mira, llibre d'un autor oriental, a veure què tal', però en veure que era tipus auto-ajuda... ja saps, moonwalk...

Eli Ramirez ha dit...

jejejejejejejejejeej

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails