28 de juliol 2019

Pel·lícula de la setmana: El Rey León (2019)

Un petit príncep pelut que després creix i es converteix en rei ha sigut el motiu que m'ha fet tornar als cinemes :-)Entenc que tothom ha vist el Rey León de dibuixos, oi? doncs aquesta és igual però en "real". Ho poso entre cometes perquè no és real... però es que ESTÀ TAN BEN FETA I ÉS TAN PERFECTA que direm real i punt. No admeto discussions.

 La pel·lícula original ja m'agradava molt i veure ara la nova versió m'ha encantat. De fet us diré més: no m'esperava que m'agradés TANT. Crec que m'agrada més que la original. 
Quan va començar la peli i va sonar el famós AAAAAAAAAATZUGWEINAAAA i vaig veure tots aquells animals acostant-se a la presentació del futur rei de la selva em vaig emocionar molt. Se'm van posar els ulls humits ijijijij. I la pell de gallina!!! (és que a part la música és molt maca).

La peli és, no sé, un 90% igual. M'ho invento. Però deu rondar por ai por ai.
Hi ha algunes escenes noves (fins i tot una cançó nova... que ni la recordo) però tot és bastant similar en quant a planos i diàlegs.

Han mantigut els 2 segons més bonics de la peli, jejeje:


Els personatges tots ben macos. El Pumba de bones a primeres em va semblar una mica lletjot, però després ja t'hi acostumes. Igual que la música, que té algunes variants (per cert, se'n mengen una: la cançó de l'Scar desapareix -així com tota l'estètica nazi que arrastrava- i es converteix en un... hmmm... discurs melodiós). L'Scar per cert ja no és de pell fosca.
No us deixeu perdre la peli als cinemes, que val molt la pena. S'ha de veure en pantalla gran. És bestial, i mai millor dit :)

2 comentaris:

Sergi ha dit...

Doncs no estic segur d'haver vist aquesta pel·lícula sencera en dibuixos, t'ho pots creure? No seria tan estrany si no fos que me les empasso totes les d'animació, però em sembla que aquesta es va perdre en la nit dels temps i ja no l'he recuperada. És molt probable que no vagi a mirar-la al cinema, que em conec, però com que segur que me l'oferiran a Movistar d'aquí a un any (si no és que Disney estrena la seva plataforma i no ens deixen veure res), serà el moment de mirar-la.

Eli Ramirez ha dit...

Nooooo!!! NO POT SER!!! l'has de veure!!!!! t'encantarà!!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails