Fa poc vaig anar a un curs sobre Visual Thinking (potser faré una entrada a part sobre el tema) i vaig aprofitar per dinar en un dels locals que hi havia just al davant de la UPF, que era el lloc on es feia la sessió. El lloc es diu DOO BOP
És així com modernet, molt de la zona.
Segons la web, la cuina és d'inspiració new-orleanenca (o com coi es digui) i amb tocs mexicans. Sigui com sigui el que jo hi vaig menjar em va agradar molt perquè era com una fusió de gustos. La carta té molt pollastre (podeu veure-la aquí) i molta cosa al estilo cajún.
Jo vaig optar per "waffle y pollo con sirope de arce y jalapeños", que vindria a ser això:
O sigui: una base de gofre dolcet i per sobre pollastre arrebossat amb jalapeños i una salsa súper dolceta de sirope per remullar-ho tot. I us he de dir que la barreja queda súper bona.
També us diré que el plat em va resultar una mica car (8 euros) i que et quedes amb gana. I vamos, qui em coneix ja sap que jo soc de menjar més aviat poquet... o sigui que qualsevol persona es quedarà més amb gana... i clar, al preu que val el plat, fer-se un primer i un segon doncs la cosa ja puja bastant. Sigui com sigui, ho vaig complementar amb un postre d'aquells que saps que omplen per compensar la buidor i afrontar la segona part del curs que tenia a continuació:
Això em va atipar com una mala cosa: la part de sota és una mena de brownie amb cobertura de cacauets confitats i després una bola de vainilla recoberta de polsim de cacao. Què us sembla? ijijij
👉 Doo Bop
📧 Carrer Sardenya, 48
💶 Preu del plat una mica elevat per la quantitat que donen
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada