18 de novembre 2018

[Sèries] Paquita Salas

Mireu. Si un dia m'haguessin dit que de totes les sèries que hi ha a Netflix triaria aquesta per veure, potser no m'ho hagués cregut. Però he de reconèixer que com que alguns amics me la recomanaven i no parava de veure'n referències al Twitter, al final vaig picar... i res, que l'he gaudit molt! hehehe


Paquita Salas és una sèrie feta pels JAVIS, que són els que van fer la peli també de La Llamada i que sembla que estan de moda perquè fan moltes coses i també surten a Operació Truinfo fent no sé què. 

I de què va? doncs d'una representant d'actors passada de moda. O sigui, que va triomfar molt als anys 90 i que ara es troba chapada a l'antiga i quasi no té actors ni actrius per representar i, els pocs que té, li van marxant a la que comencen a guanyar quatre duros.

En voldria destacar un parell de coses:

  • Els actors i actrius són molt divertits. Començant pel protagonista (l'actor que dona vida a la Paquita es diu Brays Efe) i seguint per la seva secretaria, el seu entorn i tot l'elenc actoral. 
  • Es nodreix de personatges que tothom coneix: avui en dia la televisió està més desperdigada però antigament tothom veia el mateix i aquí rau la gràcia de la sèrie: sovint parla de sèries dels 90 (i molts actors, molts, hi fan cameos fent d'ells mateixos) i atrapa força al públic. Una de les seves clientes és una que sortia a la sèrie "A las 11 en casa", per exemple.
La sèrie te la poleixes, si vols, en un plis: són 10 capítols (5 per temporada) i cada capítol dura uns 20 minuts. Ideal per fer-se una petita marató de diumenge tarda. És divertida, entretinguda ...i recull tota mena de topicazos típics de la professió. Estigueu atents, que aviat en faran la tercera temporada! (Pd. La BSO també està molt ben escollida, podeu trobar-la al Spotify)

Pd. L'últim capítol de la segona temporada és una perla pels nostàlgics de la tele dels 90, xD.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails