09 de novembre 2018

[Sèries] Félix

Félix és una sèrie breu, de sis capítols, emesa per la plataforma Movistar.


De què va?

Leonardo Sbaraglia dóna vida al Félix, un home totalment normal i una mica empanat i innocent que un bon dia s'enamora d'una dona xina, la Julia, però que al cap de pocs dies desapareix sense deixar rastre. La sèrie recorre els 10 dies posteriors a la seva desaparició i la lluita del protagonista per trobar-la. Però no serà fàcil: la Julia amagava molts secrets i el Félix posa en risc la seva pròpia vida per trobar i salvar a la persona que li ha robat el cor.

Punts forts

  • Andorra: l'ambient inhòspid envoltat de muntanyes nevades dóna molt de joc a la sèrie, quasi com un protagonista més.
  • Alguns protagonistes: sobretot el Félix, interpretat magistralment i que aposta per entendrir, patir i divertir a l'espectador. També vull destacar el Pere Arquillué, un clàssic de la nostra televisió que aquí fa un paper divertit, aportant dosi d'humor cada cop que apareix.
  • Basat en certs fets reals: la sèrie s'inspira en uns fets que van passar fa uns anys al país dels Pirineus. El transfons és bèstia, i costa de creure que certes coses passin tan a prop i ni ens n'adonem (el mateix passaria en qualsevol ciutat... si veieu la sèrie m'entendreu)
Punts dèbils
  • El ritme. Falla. Sis capítols que passen lentament i que a vegades sembla que no s'avanci. Això provoca un altre punt dèbil:
  • La durada: crec que sis capítols són massa, potser s'hagués pogut fer una minisèrie de tres o quatre capítols. Entenc que el format sèrie ven molt i que suposo que sis és un mínim, però no sé. Una mica també li passava a "La zona": costava d'arrencar.

En tot cas, que s'aposti per fer sèries espanyoles de diferents temes i de durada curta ja està bé i caldrà anar veient les novetats que es vagin presentant.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails