Un cop vaig explicar que havia anat a esmorzar al Flax&Kale. Doncs bé, fa poc vaig sopar al Flax&Kale Passage, que està al carrer Sant Pere més alt i dóna a un d'aquells carrerons bonics que creuen (els famosos passatges, no sé si sabeu a lo que em refereixo).
👉Ara ho he mirat: connecta amb el PASSATGE DE LES MANUFACTURES. Podeu buscar a Google per veure a lo que em refereixo. El local, per dins, és així:
Segons ells mateixos diuen, no volen ser una còpia de la resta de Flax & Kale, sinó innovar una mica. És per això que han apostat per les pizzes saludables sense gluten o la cuina asiàtica de fusió.
La veritat és que el local es força gran i hi ha diversos espais. Si està molt bé, perquè a part de tenir vistes al carrer (que no dóna tanta sensació d'ofec), les taules estan prou separades les unes de les altres i el local té una decoració moderna de les que es porten ara molt: tubs a la vista i parets sense acabar (ja m'enteneu).
La carta es pot consultar en línia (tant la de dinar/sopar com la dels esmorzars, brunchs o els esdeveniments especials quan n'hi hagi). Ah! i també et porten el menjar a casa, si ho vols. Jo vaig escollir una pizza de formatge. Estava molt bona i atipava molt (no me la vaig poder acabar!!) jeje. Te la posen per emportar, si vols.
Només una petita crítica: tot el que envolta la marca Teresa Carles va acompanyada de paraules angleses i trobo que tampoc cal passar-se. Per exemple, una cosa de la carta és:
superfood plant-based dumplings:
‘bbq pulled
pork’ jackfruit, setas y trufa, ‘carne de olla’
plant-based
M'enteneu que vull dir, oi? ;-)
👉 Flax & Kale Passage
📧 Sant Pere més alt, 31-33
💶 Sopar uns 20 euros per persona
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada