24 de novembre 2018

Restaurant de la setmana: Flax&Kale Passage

Un cop vaig explicar que havia anat a esmorzar al Flax&Kale. Doncs bé, fa poc vaig sopar al Flax&Kale Passage, que està al carrer Sant Pere més alt i dóna a un d'aquells carrerons bonics que creuen (els famosos passatges, no sé si sabeu a lo que em refereixo). 

👉Ara ho he mirat: connecta amb el PASSATGE DE LES MANUFACTURES. Podeu buscar a Google per veure a lo que em refereixo. El local, per dins, és així:


Segons ells mateixos diuen, no volen ser una còpia de la resta de Flax & Kale, sinó innovar una mica. És per això que han apostat per les pizzes saludables sense gluten o la cuina asiàtica de fusió.

La veritat és que el local es força gran i hi ha diversos espais. Si està molt bé, perquè a part de tenir vistes al carrer (que no dóna tanta sensació d'ofec), les taules estan prou separades les unes de les altres i el local té una decoració moderna de les que es porten ara molt: tubs a la vista i parets sense acabar (ja m'enteneu).

La carta es pot consultar en línia (tant la de dinar/sopar com la dels esmorzars, brunchs o els esdeveniments especials quan n'hi hagi).  Ah! i també et porten el menjar a casa, si ho vols. Jo vaig escollir una pizza de formatge. Estava molt bona i atipava molt (no me la vaig poder acabar!!) jeje. Te la posen per emportar, si vols.

Només una petita crítica: tot el que envolta la marca Teresa Carles va acompanyada de paraules angleses i trobo que tampoc cal passar-se. Per exemple, una cosa de la carta és: 

superfood plant-based dumplings: 
‘bbq pulled pork’ jackfruit, setas y trufa, ‘carne de olla’ plant-based

M'enteneu que vull dir, oi? ;-)

👉 Flax & Kale Passage
📧 Sant Pere més alt, 31-33
💶 Sopar uns 20 euros per persona

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails