28 de juliol 2018

Restaurant de la setmana: Miseria e Nobiltà

Sempre em dic a mi mateixa que és important "fer barri" i menjar a restaurants que tinc al voltant cada cop que em ve de gust menjar fora. Intento mantenir l'equilibri i gràcies a això he anat descobrint locals força interessants per la zona on visc, malgrat que el que avui us recomano no va ser un descobriment meu sinó d'una amiga.

Es tracta d'un petit restaurant italià al carrer dels Enamorats, un carrer que no és del tot recte i que queda just al darrera del carrer València a l'alçada dels Encants Nous (parada de metro Encants, per entendre'ns). 

Tenen una varietat àmplia de pizzes i les fan molt bones, amb la mida justa per no quedar-se amb gana ni atipar-se amb excés. Les pizzes tenen una mitjana de preu de 10 euros i vull destacar que el personal és molt atent i simpàtic (bé, hi he anat crec que tres vegades i aquesta és la impressió que m'ha donat, jeje). També els postres casolans són molt bons i podem trobar totes les coses típiques italianes (a mi doneu-me pannacotta i ja sóc feliç).

Pel que m'han dit també hi ha menú migdia que està força bé (una pizza i una beguda per 10 euros) però no ho he arribat a provar, si algú vol anar i comprovar-ho, ja dirà ;-).


Feu atenció si hi anéssiu, l'entrada és molt petitona i passa desapercebut. Per dins s'eixampla (com podeu veure a la foto) però l'entrada és un passadís i, a més, hi ha la zona on tenen el forn. Aquí una altra foto extreta de la mateixa web:

Si no fos pel cartellet, semblaria una casa.


👉 Miseria e Nobiltà
📧 Carrer dels Enamorats, 112
💶 Una mitjana de 15 euros

2 comentaris:

roser ha dit...

Me l apunto
Aquest em cau a prop
Gràcies

Eli Ramirez ha dit...

donc ja diràs que tal, és senzillet però s'hi està força a gust! :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails