29 de juliol 2018

Pel·lícules: Coco / Wonder / Incerta glòria /

Que hagi passat ja més de la meitat de l'any i només hagi vist 11 pel·lícules en total crec que no m'havia passat mai. Suposo que la justificació és haver vist més sèries :-P

Aquestes són les tres últimes que he vist:

Coco (2017)
Coco és guai. És Disney, que voleu!
Tenia moltes ganes de veure-la i m'he hagut d'esperar fins al juliol que no me l'han posat al Movistar (els intents per anar al cine van ser tots fallits).
Va d'un nen mexicà que porta la música a les venes però que per temes familiars té prohibit cantar. Llavors, màgicament, entra en el món dels morts i allà correrà mil i una aventures fins a solucionar-ho tot. Ras i curt, l'argument seria aquest.

M'havien dit que feia plorar i és cert, però només al final. La peli m'ha agradat moltíssim, però he de dir que després de tanta expectativa, m'ha quedat una mica curta. Potser m'ha cansat una mica que es passi el 95% de la peli en el món dels morts. Però bueno, que m'ha agradat eh, i que tècnicament és impecable. :-)
Mitjana Filmaffinity; 8,1
Nota Eli: 7

Wonder (2017)

Wonder és una peli que està basada en un llibre (bé, com tantes altres). El llibre és de R.J. Palacio i ja en el seu moment me'l vaig llegir i em va agradar. Reconec que potser és una història ensucrada i no reflecteix ben bé la realitat, però és una història "maca" i fàcil que agrada a tots els públics.


El protagonista és un nano de 10 anys que va néixer amb certes deformacions a la cara (ara no recordo com es diu això, però té un nom) i que ha estat operat com una trentena de vegades. I bueno, el punt de partida de la peli és quan la seva família decideix que ja és hora de provar d'anar a una escola "normal", ja que fins ara totes les classes les havia fet des de casa i amb la seva mare.
Òbviament això suposa un repte i en aquell entorn hostil hi trobarà de tot, però com que ja us he dit que és una peli "maca i ensucrada" (igual que la història) podeu comptar que tot va bé si acaba bé. :-)
M'ha agradat, reflecteix molt bé l'essència del llibre.

Pd. L'únic que no m'ha agradat tant és l'elecció dels actors que fan de pares. La mare és la Julia Roberts, que no tinc res contra d'ella però està tan vista que m'ha costat ubicar-la en aquest paper. I pel que fa al pare, és aquell actor que sempre surt a comèdies tontes, l'Owen Wilson, tampoc m'hi ha encaixat.

Mitjana Filmaffinity; 7,1
Nota Eli: 7

Incerta glòria (2017)

I una darrera pel·li que també s'ha basat en un llibre (Joan Sales, 1956, ampliada fins 1971). En aquest cas, el llibre no l'havia llegit... volia fer-ho, però un cop he vist la peli ja no crec que ho faci perquè ja no té gràcia XD.Sabia de que anava més o menys l'obra, però no sabia que el títol estava extret d'una obra de Shakespeare ("Els dos cavallers de Verona").
La peli està dirigida per Agustí Villaronga i produïda per Isona Passola. El tema és la guerra civil espanyola i bàsicament és un trio amorós amb venjances i traicions pel mig. Sé que és simplificar-ho molt, però ja sabeu que jo no sóc d'explicar gaire els arguments ni entrar en detalls objectius.
Surt l'Oriol Pla ❤️. Aquest actor em té enamorada. (En canvi, l'altre actor, no m'ha acabat de convèncer en el seu paper).


Mitjana Filmaffinity; 6,1
Nota Eli: 7

2 comentaris:

Sergi ha dit...

Jo també vaig estar perseguit Coco durant molt temps, tenia ganes de veure-la i finalment la vaig mirar a Movistar, com tu. Està molt bé, la veritat, molt xula.

Veus, jo aquest any estic mirant més pel·lis que mai, trobo. Bé, des que anava a la facultat, que anava molt sovint al cine.

Eli Ramirez ha dit...

Suposo que el temps de lleure és el que és, no n'hi ha més, i si tirem per una banda se'n descuiden d'altres. Espero posar-me al dia de pel·lis abans no acabi l'any :)!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails