15 d’abril 2018

[Sèries] Heavies tendres (Juanjo Sáez)

Fa uns quants anys, QUASI DEU!, em vaig emocionar descobrint Arròs Covat (i aquí ho vaig dir). Era un format de sèrie fresc, amb personatges poc definits però molt expressius i amb temes que s'acostaven molt als nostres, els quotidians, els de la generació perduda que som nosaltres.

En aquella època quasi ningú sabia qui era el Juanjo Sáez i ara potser queda poca gent que no el conegui (o no conegui la seva obra). Sigui com sigui, em va despertar la curiositat que estigués preparant una nova sèrie d'animació.


El títol, a priori, em va frenar una mica. No m'agrada ni conec la música heavy, i vaig pensar que potser s'acostaria a la seva obra de "HIT EMOCIONAL", còmic amb el qual no vaig arribar a connectar per manca de coneixements sobre el tema.

PERÒ NO!

Que no us enganyi el títol. Heavies tendres és una preciosa sèrie de 8 capítols protagonitzats per dos adolescents (un d'ells, el propi Juanjo) i on la nostàlgia i el poder de l'amistat estan a l'odre del dia. En lo curteta que és la sèrie s'acaba agafant molt de carinyo als dos protagonistes, als seus propis problemes, les seves pors, el primer amor, baralles, el seu procés cap a la vida adulta, les frustracions i les aspiracions com a nois de barri que són. En definitiva: una sèrie per empatitzar-hi.

No us la perdeu! :-)


2 comentaris:

roser ha dit...

uau, gràcies per posar el link. M'han agafat ganes de veure-la.

Eli Ramirez ha dit...

a mi m'ha agradat molt. I són capítols molt curtets!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails