29 d’abril 2018

Pel·lícula de la setmana: "Emoji: la película"

Val, sí... em passo dos mesos sense mirar cap pel·lícula i, quan ho faig, és per veure'n una sobre emoticonos.... jejejeje


Partim de la base que no és una peli gaire bona (Filmaffinity li dóna una mitjana de 3,5, potser és de les més baixes que he vist!!) però escolteu, QUE NI TAN MAL. M'ha fet certa pena que se la puntuï tan baix: és una peli mona sense gaire pretensions que vol donar veu i ànima als ninotets que tenim a dins el mòbil.

Els protagonistes són emoticonos que viuen dins el telèfon mòbil d'un adolescent, l'Àlex. La seva feina diària és estar llestos per quan se'ls necessita. És a dir: si jo clico l'emoticono de la caca per exemple, doncs la caca ha d'estar al seu lloc per aparèixer i fer la seva funció.

El problema és que el GIN, el nostre protagonista, no controla bé el seu rol. Ell és un "meh", una d'aquestes cares inexpressives del plan "em dóna tot igual"... però curiosament sap posar tota la resta de cares. I clar, el dia que el criden per utilitzar-lo, s'equivoca i es posa nerviós. 

L'argument és simplíssim i la gràcia que té són els gags amb els emoticonos (els que mai no utilitza ningú, etc.) i la presencia de les aplicacions que tothom coneix: Youtube, Dropbox, Facebook, Candy Crush....


Malgrat guanyar QUATRE premis Razzie (pitjor pel·lícula, pitjor director, pitjor guió i pitjor repartiment) jo li posaré un SIS perquè m'he rigut i m'ha fet gràcia. Sóc molt fan dels emoticonos, jejeje.

🎬Nota Eli: 6 / 🏆: Mitjana Filmaffinity: 3,5

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails