18 d’abril 2018

36è Saló Internacional del Còmic de Barcelona

Aquest cap de setmana ha sigut EL SALÓ DEL CÒMIC :-)
és un Saló al que m'agrada anar, molt més que el Saló del manga, sobretot per les exposicions que fan i la varietat de coses, malgrat que enguany l'he trobat un pelin més fluixet. De fet, m'adono que pràcticament no he fet fotos, no sé perquè! Però bueno, algunes sí. Vaig tornar amb uns quants còmics nous sota el braç i també alguna signatura, malgrat que no les busco expressament.

Una de les autores que venia enguany era la Tillie Walden, autora de Piruetas (vaig fer-ne una ressenya pel blog de Biblogtecarios). Jo tinc el còmic, però mai duc còmics de casa perquè sempre penso que te'ls fan comprar allà mateix. CASUALMENT un amic que venia al Saló em va dir que li portés, que se'l volia llegir... I CASUALMENT quan vaig passar per davant la taula de l'autora... 1) No tenia gaire gent i 2) no calia comprar el còmic allà mateix. 
ÉS MOLT MAJA! súper simpàtica. M'encanta la Tillie. Em va fer un dibuix bonisquissim.
També vaig pillar-me el "Todas estamos bien", de l'Ana Penyas. Ja el vaig veure per Nadal (va guanyar el Premi FNAC de novel·la gràfica) però al veure que també havia guanyat el premi a l'autor espanyol revelació del 2017.. doncs mira, el vaig comprar i me'l vaig fer signar, que tampoc hi havia gaire cua. Ja de pas...Vaig comprar alguna cosa més, i algun manga també... però bueno. Ja els aniré ressenyant el algun moment d'aquesta vida. XD

Pel que fa a les expos, hi havia una de gran dedicada al Súper López. No cal que el presenti, que tothom sap qui és. Jo sincerament és un còmic que -malgrat conèixer- mai vaig llegir massa. Sempre he dit que jo vaig ser més de Zipi i Zape i l'entorn Escobar, no sé. He aprofitat per mirar de prop la seva obra i saber una mica més d'ell. Sabíeu que Jan és sord? no en tenia ni idea!Ai, i la expo del Jaime Martín. Com em mola aquest autor. Al final és un topicazo dir que a Espanya es fan moltes pelis, llibres i còmics de Guerra Civil i similars... serà cert, però mola. I l'obra d'aquest autor val molt la pena. Si no heu llegit res d'ell, ja trigueu (fa poc vaig parlar-ne).
Exposició de Javi Rey, autor d'Intemperie (entre d'altres). (Un còmic molt dur!)I bueno, tot molt bé. Llàstima que dissabte al migdia va diluviar, va fer un final una mica agredolç, jeje. Vaig sortir del saló protegint amb la vida els còmics que m'havia comprat perquè no es mullessin. I sobretot perquè en tenia un XXL que no cabia en cap motxilla: UN LLIBRE GEGANT DE LA RUE DEL PERCEBE!!
És una caseta que es monta i tots els ninotets (els inquilins) estan en paper retallable perquè els puguis posar al seu corresponent pis. Com m'hagués molat tenir això de petita per jugar a fer històries... ara sóc gran. No em posaré a jugar sola, jajaja. De moment ho tinc muntat al menjador ijij.

4 comentaris:

roser ha dit...

I l'Ana Penyas no va guanyar un dels premis?, el llibre és molt bo.
Vas aprofitar bé la visita i veig que no sóc la única que tenia la sensació de més pobresa.

Eli Ramirez ha dit...

si si, l'Ana va guanyar el premi a autora revelació. :)
A veure l'any vinent que tal està el Saló. Suposo que va com va, això!

Mccol.leccions ha dit...

Vaja si et va donar la visita al Saló...el Super Lopez viu a Ripoll, no sé si ho sabias? Nosaltres el troben continuament pel poble. Apa bona nit

Eli Ramirez ha dit...

No ho sabia!!!
Jo mai havia sigut molt lectora del SuperLopez, però amb l'exposició em van venir ganes de llegir-ne algunes històries, jejeje!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails