03 de març 2018

Restaurant de la setmana: Alsur Café

Fa unes quantes setmanes vaig anar a l'Alsur Cafè. Bé, m'hi van portar: jo no el coneixia :-) És un lloc... com dir-ho? hi ha de tot. És tirant a hipster. Un lloc modernillo on pots anar a esmorzar, a fer-hi el "brunch", a fer-hi un àpat o beure't unes copes. De fet el seu slògan ja t'ho diu:

"Lo que quieras, cuando quieras"

Tenen diversos locals a Barcelona, nosaltres vam anar al que hi ha al carrer Roger de Llúria. La carta és prou extensa: http://www.alsurcafe.com/assets/files/pdf/lluria.pdf

Jo vaig triar això, molt heavy:


Segurament després de veure la foto encara us esteu preguntant què és. No passa res, us resolc ara el misteri: és un "Mac&Cheese Waffle"... o sigui: un gofre fent de base i, a sobre, pasta mac&cheese (o sigui, aquella pasta en forma de galet) amb salsa cheddar i després per damunt trossets de bacon ben torradets i uns doritos coronant. No cal ni dir-vos que em vaig quedar ben empatxada i que durant forces hores no vaig ser capaç ni de menjar-me una galeta.

Aquest plat està a la secció de la carta que s'anomena "PLATOS ÉPICOS", jeje. Però també fan hamburgueses, pastissos, amanides, tapes... com que ja us he enllaçat la carta, no segueixo.

El local es força ampli (dos pisos) i el servei és prou ràpid i simpàtic (almenys aquell dia). De preu està normal, aquesta muntanya que vaig menjar jo valia 8.50 i, malgrat que sembla petit, us ben asseguro que és molt "omplenedor". Sí, omplenedor és la paraula XD.

👉 Alsur Café
📧 Diversos espais
💶 Uns 10-15 euros per persona.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails