13 de març 2018

[Punts de llibre] El teu punt, 2018

Els punts de "El teu punt" són força coneguts i sí, és cert, al final els acaba tenint tothom perquè són fàcils d'aconseguir i corren bastant. 

Aquests són els d'enguany:


Normalment surten en castellà i en català, però crec que darrerament només els he obtingut en català (no m'hi fixo gaire i tampoc els busco molt, s'ha de dir, jejeje). Com que treballo en una universitat és fàcil trobar-los cada cop que surten els nous. Ara bé, aquest any el que m'ha passat és que feia setmanes que els veia i com que tots s'assemblen, pensava que ja els havia agafat i no. En fi, coses que passen. Però ja els he agafat. 

Si algú vol un joc en català només m'ho ha de dir!

7 comentaris:

roser ha dit...

si he de ser sincera no se ben be per què els agafo,potser per què són una sèrie, potser per què surten cada any...els trobo sempre molt lletjos i amb mala f....
Els podrien encarregar a l'escola Joso per exemple!
Per cert, tu que vas per allà, han sortit de nous? si és així me'n agafes un joc?

Sergi ha dit...

Aprofitant que fas un post de punts, em permetràs que t'expliqui una cosa que potser només tu pots entendre. O no, perquè jo sóc molt maniàtic en temes de lectura, ja fa temps vaig explicar les meves manies lectores, i una d'elles és que faig servir sempre el mateix punt de llibre, el vaig passant de llibre a llibre fins que el perdo. Ara és una mica diferent, perquè quan vaig anar a Islàndia el 2016 me'n vaig portar dos d'allà, un de paper setinat i l'altre de cuir negre, amb els dibuixos d'uns frarets en daurat. Els anava alternant de llibre a llibre, i també en funció de la mida del llibre, perquè quedessin protegits. Bé, la setmana passada vaig perdre el punt de cuir, que era el que més m'agradava, i em fa fer mal a l'ànima. No és ni molt menys el punt que m'ha acompanyat més temps, però li tenia un afecte especial ja que aquell viatge és encara el meu top.

I res, que necessitava explicar-ho, i vaig pensar que tu em podries entendre...

Eli Ramirez ha dit...

Roser: t'entenc, jejeje! Lo de la Joso no ho sé pas. Ara que ho dius... haurien de sortir de nous ara pel saló, sí. M'hi fixaré bé aquest dissabte...!!

XeXu: T'entenc perfectament!!! Bé, en part, perquè si et dic un secret... jo llegeixo molt però no utilitzo punts de llibre jajaja. I mira que en tinc repetits per donar i per vendre... però sempre vaig amb paperets o bitllets o ves a saber. Però entenc el que vols dir perquè jo tinc punts que m'estimo amb devoció (tots, de fet, tots els que estan a la meva col·lecció). Crec que faré un post de manies lectores jo també.... ejejejej

Anna ha dit...

Hola, Eli. Sóc l'Anna de l'Associació L'Escarritx de Montblanc. Com puc aconseguir un joc d'aquests punts?

Eli Ramirez ha dit...

Hola Anna, jo en tinc algun joc repetit. Diga'm on te'l puc fer arribar i t'ho envio!

Anna ha dit...

Que bé! Gràcies! Em pots passar el teu correu electrònic?

Eli Ramirez ha dit...

és aquest: eliramirez82(arroba)gmail.com
ja em diràs!! :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails