06 de febrer 2018

[Punts de llibre] BCNegra + desvirtualització

Desvirtualitzar persones té el seu què. Hi ha diverses persones a les quals només conec de "xarxa" (twitter, blog...) persones amb qui he "parlat" més o menys però que no sé quina cara fan o no els he vist mai en tres dimensions... 

Tot això ho estic dient perquè l'altre dia vaig conèixer a la Roser del blog "Punts de llibre i puntes al coixí". El motiu principal va ser que em va donar el PREMI DE LA RIFA que vaig guanyar ara fa unes quantes setmanes:

Un floc de neu amb fil daurat metal·litzat fet amb la tècnica de puntes al coixí (molt fort, jo fins ara havia cregut erròniament que es deia "puntes DE coixí"). El tinc en un marc al menjador i quan arribi Nadal el posaré a l'arbre:


De pas, em va ajudar amb la col·lecció dels punts de BCNegra18 :-) Gràcies!!!


Com que a totes dues ens agrada voltar per Barcelona i apuntar-nos a tota mena d'activitats "habidas y por haber", el punt de trobada va ser un acte que es va fer en el marc de BCNegra i que va servir per presentar un còmic: BCN Noir, el qual em vaig comprar i espero aviat poder llegir-lo i comentar-lo. 
Era aquest acte:


Començo a tenir seriosos problemes amb tot el que m'estic comprant i amb tot el que estic agafant de les biblioteques. Potser que em demani un mes any sabàtic i em dediqui a llegir, jejejejejeje.

2 comentaris:

roser ha dit...

Encantada d'aquesta trobada.A mi també se'm fan muntanyetes de pendents!, val més que sobri.Va ser el meu últim acte, després d'això només he fet hospital i llit. Ah i diumenge al funeral del tiet. T'imagines? El dimecres va ser un parèntesi agradable un una "setmana horribilis"

Eli Ramirez ha dit...

Ostres Roser, quin greu em sap llegir això.
Espero que les coses es vagin arreglant. Una forta abraçada

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails