01 de febrer 2018

[Lectures] La llista dels meus desitjos (Grégoire Delacourt)

Aquest llibre el vaig agafar de la biblioteca. No n'havia sentit mai a parlar, em vaig deixar emportar pel títol i per la coberta, tal qual. I bueno, quan vaig arribar a casa i vaig mirar la web de Grup62, vaig veure que se'n destacava aquesta frase:
 "Una petita joia. Et sents increïblement feliç 
quan llegeixes aquesta història"

Doncs no sé. No devem haver llegit el mateix llibre. A veure, el llibre m'ha agradat, sí. Però feliç feliç, el que se'n diu feliç, no et deixa pas. Al contrari, no sé... 


Argument:
La protagonista és la Jocelyn, una dona de mitjana edat que duu una merceria a la ciutat d'Arràs, a França. El negoci li va normalet, però curiosament té un blog sobre costura que cada cop atrau més i més visitants virtuals. Viu amb el seu marit -que també és diu Jocelyn- i té dos fills que ja no viuen a casa. Vamos, una persona normal i corrent com podria ser qualsevol persona que coneguéssim. 
I un dia, guanya la loteria. MOLTS DINERS. 18 Milions d'euros, tu. I és aquí on comença a fer un llistat sobre tot el que li agradaria fer o tenir. I no puc dir res més.

Opinió:
Misèria humana. Malgrat que ella té una felicitat que s'encomana, les coses que li passen no són alegres i deixa un aire de tristesa al voltant de tota la lectura, sobretot a partir de la meitat del llibre. M'ha fet pena, sobretot el final. Et deixa una alegria agredolça.
Però està ben escrit! I m'ha agradat!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails