21 de febrer 2018

Harry Potter Exhibition (Madrid)

Aquest cap de setmana he estat a MADRID.

He fet diverses coses, però el motiu principal del viatge ha estat la expo de Harry Potter. Vale, podria passar sense anar-hi, però qualsevol excusa és bona per sortir una mica de casa i airejar-se.

HARRY POTTER EXHIBITIONLa expo és un calc del que tenim aquí a Barcelona amb Juego de Tronos (aquí us en vaig parlar). Una web molt similar, un espai molt similar... i un tipus de producte molt similar: cosetes per veure, roba, escenaris diversos... i bueno, doncs això. Ara, m'ha agradat? Sí, això sí. Jajjaja! Una mica cara, també s'ha de dir (vaig dir el mateix amb la de Joc de Trons). I ah, una mica lluny... IFEMA està al quinto pinto jejejejeje.

De bones a primeres, només entrar, trobem un animador que fa una mica el joc de triar voluntaris per mirar a quina casa van (sempre amb el barret seleccionador, és clar!).


I després ja passem cap dins. Una de les primeres coses que trobem és la simulació del dormitori del Harry i el Ron. No us posaré fotos de tot... no acabaríem, però una mica les més destacades perquè us feu una idea del conjunt global de l'expo.


Veieu, això us el que us deia. Roba i més roba. Uniformes, roba de carrer, roba per jugar al Quidditch...

Hi havia un lloc on podies agafar una pilota de Quidditch i encertar-la en uns forats... i també, prop d'allà, hi havia una simulació del jardí on tenen les mandràgores i tot el que es necessita per a la seva cura :-) Feien el seu soroll insoportable característic... la meva amiga deia que eren com gatets petits plorant molt.


Més cap al final hi havia la zona dels mortífagos, Voldemort i els dementors. Mentre ho observava, pensava que hi ha moltes coses que he oblidat completament. Si no fos perquè tinc uns 40 llibres a casa esperant per ser llegits, m'agradaria tornar a rellegir-los des del principi... vaig gaudir molt d'aquestes lectures i em van acompanyar durant molts anys!Ah. I el Dobby. Elf lliure!

En resum: moltes coses millorables però a mi, en general, no m'ha semblat mala expo. òBviament es podrien haver fet mooooooooolltes altres coses i moooolt més dinàmiques... però bueno. La veritat és que em va anar molt bé la Pottercon del desembre a Barcelona (La UB serà sempre Hogwarts jeje), així vaig refrescar una mica la màgia ;-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails