18 de gener 2018

[Sèries] Victòria (temporada 1)

La Reina Victòria d'Anglaterra és un dels personatges més interessants i influents de la història (bé, això ho dic jo, que òbviament no tinc autoritat per dir res, jeje). Sigui com sigui, el seu llegat, els seus fills i múltiples néts i la seva presència arreu del món no ha deixat indiferent (i quan vaig ser a Austràlia ho vaig confirmar xD). Va ser el regnat més llarg de la història de les illes britàniques i l'etapa victoriana és encara una de les més conegudes i productives.
Movistar ofereix aquesta sèrie i de moment hi ha dues temporades penjades. Jo només he vist la primera i alguns primers capítols de la segona. De moment puc dir que m'agrada molt.

El guió s'ha fet en base als propis diaris conservats de la Reina. Bàsicament el que explica aquesta primera temporada és com una noia jove de 18 anys accedeix al tro i comença a aprendre a governar (malgrat les veus crítiques que sempre s'alcen, clar). Cap a mitja temporada veiem a Victòria coneixent a l'Albert, el que serà el seu futur marit, casar-se i tenir el seu primer fill.

També destacar-hi la presència de Lord Melbourne, polític que va ser molt influent en aquesta primera etapa de regnat de la reina, ja que ella era molt inexperta en segons quins temes. La ciutat de Melbourne, a Austràlia, porta aquest nom per ell. Li van posar l'any 1837, doncs just en aquell moment era primer ministre.

Els actors estan a l'alçada de les circumstàncies i tot està cuidat al detall (vestuari, escenaris, paisatges, objectes....) es nota que és una sèrie on s'hi han gastat diners. 
0!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Inevitable comparar-la amb The Crown, i aquesta última surt guanyant, ho sento has apostat per la que no era.

Eli Ramirez ha dit...

Tinc pensat veure-la, també! em surt com a suggeriment cada cop que obro el netflix. Però aquesta també està molt bé, eh!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails