13 de gener 2018

Restaurant de la setmana: Lima Limón

Fa unes quantes setmanes va ser l'aniversari d'una amiga peruana i bé, ho vam celebrar anant a sopar. El lloc el va escollir ella i ens va dir que aniríem a un restaurant peruà que hi ha a l'Eixample, prop de la parada de Verdaguer: el Lima Limón.


Imatge de: cuina.cat

És un local allargat, de to modest però que s'hi menja bé i et sents molt ben atès.
El més comú és agafar ceviche, però certament a mi no m'agrada... i vaig acabar agafant un plat que es diu "ají de gallina", que venia amb arròs i estava molt bo. La majoria de plats també s'acompanyaven de yuca, que són com patates però no són patates, és un altre tubercle.


Nosaltres hi vam anar un dia entre setmana i aviat perquè amb nosaltres venia una nena petita i no era qüestió de sopar molt tard, estàvem pràcticament sols. El que em va sorprendre molt gratament va ser una beguda de color vermell que està feta de blat vermell. De bones a primeres sembla sangria, ja que ho serveixen amb una jerra (tipu sangria) i li posen fruitetes dins (tipu sangria, jeje) però no no, és una cosa molt dolceta i agradable, em va agradar molt :-) (si recordo el nom, us ho diré)

Edito: chicha morada és el nom de la beguda (gràcies) XD


👉 Lima Limón
📧 Roselló, 361
📞 93.250.09.66💶 Una mitjana de 15-20 euros per persona

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails