27 de gener 2018

Restaurant de la setmana: La Taguara

La Taguara és un lloc del Born on hi fan "arepas" (les arepas són un menjar d'origen llatinoamericà que es fa amb blat de moro  sec, mòlt i aixafat en plan circular). I llavors li posen cosetes dins.


Aquesta arepería no se pas quan fa que hi és, però jo no l'havia vist mai (també és cert que abans em movia molt més per aquella zona perquè havia treballat prop d'allà, però ara ja no).

És un local ampli on et pots asseure i menjar tranquil·lament, malgrat que nosaltres el que vam fer és optar per la opció "take away", i ens vam emportar les arepas. :-)
Podeu veure la carta a la seva web. Vaig escollir una de vedella i una de pollastre (si mal no recordo, eren les de "Pelua" i "Catira"). La primera em va agradar moltíssim i la de pollastre la vaig trobar més sencilleta. També he de dir que em va atipar moltíssim (el blat de moro omple molt xD) i si ho arribo a saber potser n'haguès agafat una i prou. Si aneu, feu una cosa: com que van bastant ràpid, demaneu primer una i si us quedeu amb gana demaneu la següent jejeje. És que semblen petitones però no ho són tant.

La veritat és que em vaig quedar amb les ganes de demanar més cosa diferent. Anava una mica a cegues, potser hagués canviat la segona arepa per uns taqueños (uns palitos farcits de formatge) o unes cachapas (tortitas de blat de moro amb cosetes diverses).

Crec que hi tornaré aviat :-)

👉 La Taguara
📧 Rec, 10
📞 93.268.15.72
💶 Una arepa val uns 5 euros. Mitjana d'atipament, uns 10 euros.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails