20 de gener 2018

Restaurant de la setmana: Belillo

"Belillo" és el nom d'un restaurant italià ubicat al carrer Enric Granados número 15 (a la part inferior, prop de Diputació i just al primer tram de carrer). De bones a primeres, per fora, dóna una mica aire de restaurant fred: és ampli, gran, amb llum... però crec que només és la impressió inicial, després ja està. Potser és que estem acostumats a restaurants italians de porta petita i espais petits, no sé, jajaja.

Però bé, centrem-nos amb el que és important: el menjar.
Tenen una carta on, si no m'equivoco, no hi havia pasta: només pizza. Bé, no és del tot cert: també hi havia amanides (tres o quatre) i entrants (també tres o quatre). Vam optar per provar algun dels entrants per obrir la gana:Lo allargat és una croqueta feta de patata i formatge, i lo que té forma com de cor ara no recordo massa que portava exactament però crec que era amb carn picada, mozarella i tomàquet. Si bé la croqueta la vaig trobar una mica més feixuga, lo altre estava molt bo.

Les pizzes són italianes (res de les que podem trobar al Telepizza) i, així sí, aposten per productes amb DO. També les begudes. Nosaltres vam optar per demanar dues diferents i repartir-nos-les:Com veieu, són mides ideals: ni molt petites per quedar-te amb gana ni tampoc molt grans per haver-te-les de deixar (o emportar). Estan fetes al forn de llenya que tenen allà mateix darrera la barra i, el personal, és simpàtic i atent. Diria que deu fer un any o així que deuen estar oberts. Tot molt bo! 👌


👉 Belillo
📧 Enric Granados, 15
📞 93.760.72.36
💶 Una mitjana de 15 euros per persona

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails