28 de gener 2018

Pel·lícula de la setmana: Órbita 9

Quan vaig veure el tràiler d'aquesta pel·lícula vaig pensar que m'agradaria veure-la. Ara ja ho he fet. I sí, d'acord, no és una pel·li que passi a la història... però acabo de veure a Filmaffinity que no arriba ni al 5, pobre.... 

Us explico de què va: la protagonista femenina és la Elena, una noia que -interpretada per Clara Lago- viu a dins una nau espacial des de que va néixer. Ella, l'únic que sap és que ha de complir una missió i que encara li falten uns 20 anys més per arribar al seu destí. Fins aquí ok.
El que passa és que ella no sap que tot és mentida (ojo, que no us faig spoiler, que això ja surt al tràiler), ho descobrirà gràcies a l'Alex, un noi de la seva edat que li fa obrir els ulls: ella no és res més que una part d'un experiment científic. I bueno, aquí va el drama, perquè s'enamoren i tal. I ara ja sí que no puc dir res més.

Dit això, passem una mica  ala crítica: crec que parteix d'una idea molt interessant i que, a més, s'hi han destinat prous recursos com perquè la pel·lícula quedi estèticament bé. El que passa és que no acaba d'atrapar prou a l'espectador. Queda freda. Tot el que hi passa es podria resumir en dues línies. Mentre la veia m'imaginava que fer-ne una sèrie hagués estat bé, no sé, desenvolupant una mica més la idea de l'experiment i els resultats, etc. 

(🎬Nota Eli: 6 / 🏆: Mitjana Filmaffinity: 4,5)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails