15 de gener 2018

[Lectures] Lunch lady and the League of Librarians (Jarrett J. Krosoczka)

Un dia vaig fer una compra "a lo loco" per Internet: vaig veure un còmic que semblava protagonitzat per bibliotecaris i em vaig dir, va, compra'l. I així va ser com va arribar a les meves mans aquest còmic:


És una col·lecció dibuixada de forma molt senzilla, però fa gràcia. Jo voldria pensar (i ho dic així perquè no m'he documentat ni he buscat info) que la persona que els dibuixa és una lunch lady (que suposo que vindria a ser la traducció de la monitora de menjador) i fa aquests còmics per divertir-se. Pel que es veu, cada còmic va d'un tema diferent i sempre ella va en plan salvar el món :-)
("Serving justice... and serving lunch!")

El cas que ens ocupa avui és LUNCH LADY AND THE LEAGUE OF LIBRARIANS

Sincerament em fa una mica de ràbia perquè els bibliotecaris, aquí, són els dolents... és un gran error. Tothom sap que els bibliotecaris som els súper-herois del món mundial, però bueno. Ho acceptem com a excepció.

L'argument és genial: una bibliotecària escolar, amb l'ajuda d'altres bibliotecaris, planegen DOMINAR EL MÓN. Quan la lunch lady se n'adona, intenta evitar-ho (per fer-ho compta amb un grup d'alumnes simpàtics i voluntariosos), total, que hi haurà una batalla brutal amb armes boníssimes.... i... i bé, no voldreu què us expliqui el final, no? 

Escenes de la lluita final amb les armes bibliotecàries:Jo, de gran, vull fer un còmic així :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails