05 d’agost 2017

Restaurant de la setmana: Mo te magno

Aquesta setmana, un italià ben a tocar de la presó Model: el Mo te magno.

Aviam, no sé que dir d'aquest restaurant. Començaré pel principi: volia dinar per la zona i vaig buscar un italià que tingués més o menys bona reputació. Ja sé que el Tripadvisor està molt trallat i que no sempre és un bon indicador, però vaig basar-me amb la puntuació d'allà per considerar que era un bon lloc (està en la posició 155 de 8.132 localitzats a Barcelona, amb 266 vots, que tampoc són massa, però bueno). Per lo que ho volia, ja m'anava bé!

Què va passar? Doncs que el local ÉS SÚPER PETIT. Bé, no és quie sigui petit, és que han volgut aprofitar al màxim l'espai que tenen i això és súper incòmode pels que hi van a menjar. Us faig un plànol ràpid:


Nosaltres estàvem a la taula groga. El plànol és més o menys, però crec que és bastant fidedigne.
Total, com us podeu imaginar, amb prou feines pots tenir una conversa sense que el del costat hi participi plenament, així com tu a les seves.

Dos problemes principals: no pots tirar la cadira endarrera ni endavant: estàs encaixonat i és súper incòmode. Totes les taules eren plenes i bé, no pots deixar ni la bossa enlloc. L'altre problema gran és: com entra la gent que té la taula enganxada a la paret? doncs ja us ho dic jo ara: fent aixecar als que estan al teu costat. A mi em va passar, i clar, entre que amb prou feines et pots moure tu, aixecar-te per deixar passar al del costat és un engorro. Un cop ha passat, torna a encaixonar-te i torna a aixafar-te. No vull ni pensar amb les dones embarassades o amb persones de mobilitat reduïda.

Tot això és una pena, perquè realment el menjar estava molt bo i el menú migdia és força complet. Però vamos, jo no hi tornaria ni el recomanaria (a no ser que aneu a la terrassa o demaneu menjar per emportar, que crec que també ofereixen la opció).

👉 MO TE MAGNO
📧 Provença, 16
📞 93.163.01.11
💶 Menú migdia per uns 10 euros.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails