30 d’agost 2017

Festes de Sants 2017

Em sabria greu parlar de les Festes de Gràcia i deixar de banda les de Sants :-)

Les fotos no són gaire bones, ja em perdonareu. Només em va donar temps de visitar bé els tres primers guanyadors (i la resta, alguns els vaig veure de reüll o ràpid).
Coincideixo plenament amb el jurat amb el primer premi: un carrer dedicat a Harry Potter! (Carrer Finlàndia).

L'entrada estava dedicada al castell-Escola de Màgia. Estava força transitat, jeje. Tothom vol matricular-s'hi:


Pel carrer hi havia vàries figuretes com ara aquest Dumbledore o els tres joves protagonistes jugant a Quidditch pel sostre del carrer.


També hi havia una petita reproducció del banc més famós d'Anglaterra (no apte per muggles, és clar):

I a l'altre extrem del carrer, la famosa andana 9 3/4 que és des d'on s'agafa el Hogwarts Express: (i si us fixeu al lateral dret, veiem entrar-hi al nostre protagonista).


A tocar del carrer Finlàndia hi ha el carrer Sagunt, enguany mereixedors del segon premi. Es tractava d'una antiga fàbrica tèxtil. Tot força ben recreat i, si us fixeu en la segona foto, veureu que un veí del carrer va deixar les finestres de casa seva obertes per mostrar com solia ser un despatx de l'època.
Finalment us poso alguna foto del carrer Galileu, que va optar per recrear records de la nostra infància (molt a l'estil "Yo fui a EGB"). Presidia un Mazinger Z gegant i estava ple de referències a tota mena de jocs, joguines, personatges de còmic, dibuixos i icones (disquets, la moneda de 25 pessetes dels Jocs Olímpics, etc.)


Hi havia també uns cartrons per posar-hi la cara, jeje. Jugàveu a "Operación" ?? :-)I un cop s'acaben les Festes de Gràcia i les Festes de Sants, descobreixes que l'estiu ja pràcticament ha acabat i que torna l'hivern i la rutina. Realment jo ja tinc ganes :)

2 comentaris:

xavier pujol ha dit...

Vaig visitar els carrers que esmentes de Sants. Has fet una bona crònica.

Eli Ramirez ha dit...

Moltes gràcies!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails