22 de juliol 2017

Restaurant de la setmana: Macchina Pasta Bar

Al barri de Gràcia hi ha molts llocs per menjar, això és un fet. Avui us vull parlar del "Macchina", un local senzillet de to italià i ideal per anar a fer un mos amb els amics.


I per què es diu així? Doncs bé, es veu que fa referència a la petita màquina que s'utilitza tradicionalment per fer pasta. Va ser un invent dels anys 20, un noi italià que vivia a Nova York i que va revolucionar tota la zona del Little Italy amb la seva pasta fresca. I això és. Pel que sembla, la gent d'aquest local construeix / fabrica / fa / produeix la seva pròpia pasta perquè tothom en pugui gaudir.

Mola perquè, a part de bonic, no es tracta d'un lloc car... al contrari. És de preu fix, tu tries el tipus de pasta, el tipus de salsa / topping i apa. També hi ha combinats. El menú del dia, per exemple (que vam triar tot i ser de nit) inclou un primer, una pasta i una beguda per 8.90. És o no és bon preu? Us enllaço aquí el menú. Val a dir, a més, que si sou cervesers hi ha molta oferta de birra artesana (d'aquí però també angleses i americanes).

Són ràpids, són simpàtics i el local és xulo. Què més es pot demanar? Ah, sí... que els postres estiguin a l'alçada. Què us sembla aquesta pannacotta? 😃


👉 MACCHINA Pasta Bar
📧 Astúries, 17 (tenen un altre local al barri Gòtic).
📞 93.676.10.79

💶 Uns 10 euros per persona, no arriba (si agafes el menú).

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails