01 de juliol 2017

Restaurant de la setmana: El Taller (del Clot)

No tot són hamburgueses :-)  Aquesta setmana us vull parlar de "El taller", un local ubicat al carrer del Clot. #FemBarri jeje.


És un local polivalent: s'hi pot menjar, pendre alguna cosa.. i gaudir de la seva programació cultural. La filosofia de l'equip responsable és oferir un espai amb propostes culturals sorprenents i diferents. Igual pots gaudir d'un concert, com d'una exposició de pintura, una obra de teatre o un dels seus vermuts musicals dels diumenges. A més, disposen d'un jardinet-terrasseta que per aquesta época de l'any va perfecte :-)


I què s'hi menja? doncs variadet. Us enllaço amb la carta. Entrepans, "wraps", amanides i tapetes variades. Nosaltres vam fer això últim. Erem dues persones i hi vam anar per sopar. Vam escollir algunes empanades argentines, unes patates, una de natxos i una taula de formatges. Tot estava prou bo, l'únic potser a comentar és que els formatges eren força forts tots ells (quan demanes una taula de formatges ja assumeixes que n'hi ha una mica de cada, però aquí tots eren molt forts). La foto que us poso aquí dalt no és meva, sinó de la web. Les meves són més discretes:
👉EL TALLER - BAR CULTURAL
📧 Carrer del Clot, 71
📞 93.169.39.00
💶 Per quedar tip amb tapetes, uns 12-15 euros/ persona.


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Gràcies per la primera frase del post que sense dubte està dedica a mi.

Eli Ramirez ha dit...

sense cap mena de dubte :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails