06 de juliol 2017

[Lectures] Nosaltres dos (Xavier Bosch)

Amb el Xavier Bosch em passa una mica com amb la Sílvia Soler: no són autors que he seguit des de un principi però que, el que han escrit darrerament, m'agrada. 
Fa dos anys ja vaig gaudir amb "Algú com tu" i ara he tornat a gaudir amb "Nosaltres dos". I això que, en teoria, els llibres romàntics no m'agraden ;-)

Però bé, el que vull dir és que es poden explicar històries d'amor de moltes maneres, i la manera en que les explica ell m'agrada. "Nosaltres dos" va de dos amics que es coneixen a la universitat i als quals veiem créixer i seguir els seus propis camins. 

"L'amistat deu ser això: els llugams invisibles amb 
algú que fa quinze anys que no has vist i és com 
si hi haguessis parlat abans d'ahir"

Ells són el Kim i la Laura, i provenen de dos móns totalment diferents. Ell de casa bona (-la seva família regenta un hotel a Passeig de Gràcia-), pijo, amant del bon rotllo i el passar bastant de tot. No destaca amb les notes però se'n va sortint. Ella, en canvi, és la típica noia de poble (bé, Banyoles, perdoneu) responsable, entrenadora de bàsquet, que treu bones notes i etc. I estan molt units, però com amics. Sempre com amics. Sense fallar-se l'un a l'altre tot i que això signifiqui viure ben lluny.

I bé, que la vida passa. Tant un com l'altre s'enfronten a diferents errors, encerts i, sobretot, a situacions difícils de gestionar per si sol. 

En fi, res més. El llibre va caure per Sant Jordi, igual que el de la Sílvia Soler (Els vells amics). Curiosament els dos tenen molts punts en comú: el pas del temps entre amics. I tant un com l'altre us els recomano, sobretot si ara que és estiu no teniu cap idea de lectura :-) 

Podeu llegir aquí el primer capítol.LinkWithin

Related Posts with Thumbnails