17 de juny 2017

Restaurant de la setmana: Mikasa

He de reconèixer que no sóc gaire de menjar japonès (abans prefereixo un xinès o un tailandès, per exemple) però fa poc vaig anar al Mikasa, un restaurant japonès que porta molts anys a l'esquerra de l'Eixample: abans al carrer Diputació i ara al carrer Comte Borrell.


Es tracta d'un restaurant senzill que vol oferir menjar japonès de veritat. Això jo ja no us ho podré valorar perque ni sóc japonesa, ni sóc experta ni he estat al Japó, hehe. El cas és que el primer que veus a la pàgina web és un cartell on et diu que no hi ha sushi (potser el menjar japonès per excel·lència, però potser també més fàcil de trobar en altres llocs) Ells diuen això: "No tenemos sushi, pero todos los platos son muy populares en Japón. Queremos presentar la vida japonesa de verdad". I el que fan és això, plats casolans que mengen els japonesos en el seu dia a dia.

Aquí podeu veure la carta: http://mikasabcn.web.fc2.com/menu.html si us hi fixeu a la part esquerra de la web hi ha desglossats tots els plats. Està molt bé, perquè quasi tots tenen foto i explicació del seus ingredients.

El nom del restaurant és un joc de paraules: per una part mikasa és una paraula japonesa que ha donat nom, segons ells mateixos diuen, a dolços i pobles, però que aquí és igual que dir "mi casa" i, per tant, la idea de restaurant casolà que volen projectar té més pes.


Vam menjar molt bé i en tot moment ens van atendre molt bé. De postre vam menjar un d'aquells dorayakis que mengen a casa del Doraemon. Ah! i com a curiositat dir que si teniu previst anar-hi més d'un cop, tenen unes targetes de fidelització que per cada 10 euros et posen un segell i després ho pots canviar (5 segells un chupito de sake, 10 segells un postre i 20 segells un plat sencer). 


👉MIKASA
📧 Comte Borrell, 145
📞 93.323.97.69

💶 Menú migdia 9 euros, nit uns 12-15 per persona

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails