13 de maig 2017

Restaurant de la setmana: Santa burg

Si una cosa m'apassiona obertament quan menjo fora, són les hamburgueseries :-)

La que us comento avui és la "Santa Burg", que té un local a Sants (Vallespir, 51) i un altre a l'Eixample (València, 273).

El primer que vull dir és que el local em va agradar molt. El vaig trobar modern, agradable, de la mida justa i sense tenir les taules enganxades l'una al costat de l'altra (cosa que en restaurants així petits s'agraeix). També el personal va estar bé, tot correcte en aquest sentit.

Segons la web, l'amo del negoci és un senyor que es diu Alain Guiard que ha treballat en cuines nacionals i internacionals i que va ser fins i tot campió mundial d'un concurs de càtering l'any 2013 (això és informació que comento perque està a la web, res més) :-)
Total, que un dia va voler fer una hamburgueseria moderna i aquí la tenim. I com que va tenir éxit, després en va obrir una altra.


Aquestes són les hamburgueses que ens vam demanar. I també unes tires de pollastre arrebossat.


La carn és "DRY AGED". Us preguntareu què vol dir, jo també. Però us ho explico perque ho acabo de llegir: és un procés de repòs que se li fa a la carn de vaca. És a dir, agafen la carn i la deixen reposar una mica perquè perdi la humitat i per tant això fa que pugi el gust. Molt curiós.


Una altra cosa que també em va agradar és el menú, que a la vegada fa de "mantell" (no sé si aquesta és la paraula més idònia, però em refereixo a lo que hi ha sota els plats... entre la taula i el plat). Jo em vaig agafar una hamburguesa "Sant Jordi", que és carn de butifarra amb ceba confitada i formatge cheedar. Simple però eficient, molt bona. De postres vaig optar per un LEMON PIE, que és un pastís rollo anglo-americà de llimona. En fi, un lloc agradable!

👉SANTA BURG
📧 Vallespir, 51
📞 93.676.39.74
💶 Uns 15 euros per persona 
🌍 http://www.santaburg.com/

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Si una cosa sobra en aquesta ciutat són llocs d’hamburgueses “guais”, no pots girar una cantonada sense trobar-ne un.

Eli Ramirez ha dit...

en això tens raó ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails