15 d’abril 2017

Restaurant de la setmana: Osteria dell'Orsa

Normalment no poso restaurants de fora del país. A molt apurar, fins i tot podria dir que poques vegades poso restaurants de fora de Barcelona (xD). Però clar, quan viatjo sopo fora... tot i que poques vegades vaig a llocs que mereixin una entrada de blog.
No és aquest cas.


L'Osteria dell'Orsa és un lloc interessant per anar si esteu per BOLONYA. Perquè? doncs perque és bo i força barat, no és pot demanar res més. 

La seva popularitat entre els bolonyesos (i passejants) es fa notar a l'entrada, doncs dels tres dies que vam ser per allà, sempre vèiem gent esperant per menjar-hi. El tercer i darrer dia va ser el definitiu. Primer ens van dir que ens esperéssim mitja horeta, però miraculosament van trobar-nos lloc al cap de res.

Què s'hi menja? Doncs bàsicament pasta...I bé, una mica de tot. Més o menys totes vam demanar un plat de pasta més alguna cosa més (algun entrant, algun postre) i crec que ens va sortir a 14 euros per cap. Jo per exemple em vaig agafar uns tagliattele i una mena de torrada de formatge, mel i nous.
Ah! Una companya es va agafar sopa de tortellini, em va fer gràcia. No ho havia vist mai.


Punts en contra:

Tot i ser un lloc xulo per anar, té alguns inconvenients. Bàsicament el principal problema és que les taules són llargues i si sou pocs heu de compartir espai (són com uns bancs de fusta). Això impedeix fer un sopar tranquil, doncs el soroll és força inevitable. És un lloc de caràcter jove, amb molt d'ambient universitari, ni molt gran ni molt petit. Ah! i no accepten reserves.

👉OSTERIA DELL'ORSA
📧 Via Mentana, 1 (Bolonya)
📞 0039. 051 23.15.76
💶 Uns 15 euros per persona (nit)
🌍 http://www.osteriadellorsa.com/

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails