11 d’abril 2017

[Punts de llibre] Bologna Children's Book Fair

Aquests dies he fet un parèntesi del blog per una important raó (hehe): he anat a la Fira del llibre de Bolonya. Ha sigut genial :-) (en breu faré resum més detallat). De moment em quedo amb la GRAAAAN QUANTITAAAT de punts de llibre que he trobat. Tant a la fira, com a la biblioteca, llibreries, ciutat en sí... Cal dir que la fira és especialista en literatura infantil i juvenil i que enguany el país convidat era Catalunya.

En posaré uns quants aquí. Seria impossible posar-los tots (molts països, sèries i demès) però sí una mostra. Descarto aquí editorials espanyoles i catalanes (que n'hi havia moltes), així com punts d'editorials que ja he posat anteriorment (per exemple, aquí). No tinc gaires repetits, doncs normalment agafo un de cada i només si són visibles...però alguna cosa tinc :)

Apa doncs, aquí van:
  • Aquests primers els considero un tresor. La tercera nit erem en una plaça fent una mena de botellón legal amb altres il·lustradors catalans i al costat hi havia una mena de sala de festes. Em va semblar bonica per fora perque semblava com una església reconvertida, i vaig entrar. El local era maco, però... a sobre d'un barril vaig trobar un estoiget de cartró amb una col·lecció sencera de 10 punts de llibre, corresponents al Premio Stratega Ragazze e ragazzi 2017.


  •  MM Publications (ok sí, aquests són més normalets)


  •  Uns quants de l'editorial italiana LEONE VERDE.  • Aquests d'aquí sota són de PaPelu, una editorial infantil italiana. Bé, com us podeu imaginar de punts italians n'hi havia bastants.


  •  Aquests també són italians. Sembla ser una editorial especialitzada en llibres musicals per nanos. Bé, no sé. Crec que l'editorial es diu CURCI i lo que té és una col·lecció que es diu "Curci young" i que són els dirigits als infants i adolescents.


  •  Val aquests també són italians, però és que els trobo molt bonics. De fet, quasi tots els que posaré són italians XD són els mé bonics, jajaja.

  • Excepcionalment també us ensenyo aquests, que són xinesos. Crec que són els més bonics que he trobat a la fira en sí. Estan fets amb paper així com rugós i al darrera posa "China children's book expo" (en poso 4 però n'hi ha més). Tenien un pavelló força gran. De fet els de Taiwan també tenien un pavelló molt gran i bonic, llàstima que no tenien punts (a la vista). Oh.


  • Una tanda més d'italians i ja quasi acabo. En aquest cas, i per ordre: alguns punts de la Societá Editoriale AZ, uns de IBBY Italia (IBBY = International Board on Books for Young People), un parell de "Tempo di libri" (una fira del llibre de Milano), tres del Istituto Callis Italia i, per acabar la ronda, uns de la bonica editorial Topipittori.  •  Acabo amb uns grecs, que no sigui dit que no hi ha varietat al meu blog, hehe. L'editorial Papadopoulos.


Que bonics són tots, oi?? 

2 comentaris:

mondopunt ha dit...

Ara mateix sento enveja de tu, bé una mica de rabia també, je, je, je... Vaja que el viatge ha valgut la pena. Montse

Buttercup Publishing ha dit...

2018 Bologna Children’s Book Fair will be held from 26th to 29th March as a four-day event in Bologna, Italy. Bologna Book Fair is a highly regarded event, popular for showcasing products and services related to the field of digital media, publishing, and licensing, along with discovering new market trends in children’s book industry.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails