30 d’abril 2017

Pel·lícula de la setmana: Peter y el dragón (2016)

Potser algun cop haureu vist aquesta pel·lícula:


És una peli dels anys 70, es diu "Pedro y el dragón Elliot". Jo recordo haver-la vist, però en recordo molt vagament l'argument... i bé, explico això perque la peli que comento avui és una nova versió d'aquesta, tot i que amb un argument una mica diferent (una mica més seriós i menys musical).


De què va? doncs d'un nen i un drac. Tot comença amb un drama: un nen d'uns sis anys va amb cotxe amb els seus pares i en mig del no-res tenen un accident on moren els pares. I clar, el nen es queda sol al bosc... sort que hi ha un bitxo gros i pelut que el cuidarà i se l'estimarà.

Però ja sabeu que amb això no es pot fer una peli, per tant l'argument es complica quan alguna gent del poble el descobreix i el volen caçar. I detallar més l'argument ja seria fer spoilers, per tant em pararé aquí.

Podria dir que és una pel·lícula infantil i previsible, i seria veritat, però no li estaria fent justicia: és una pel·lícula molt maca i tampoc és tan infantil (ma mare la va mirar amb mi i li va agradar molt, i ella no acostuma mai a mirar pel·lícules d'aquest tipus). És una peli mona, que es deixa veure bé, que té punts sensibleros per tocar la fibra dels espectadors i està tot banyat amb un toc ecologista-animalista que ho acaba d'arrodonir. 

... I el drac és una mica caricaturesc, però bueno.

🏆Nota Eli: 7 
🎬 Mitjana Filmaffinity: 5,9

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails