23 d’abril 2017

Pel·lícula de la setmana: La Bella y la Bestia (2017)

L'altre dia vaig anar a veure LA BELLA Y LA BESTIA, per fi :-)
Li tenia moltes ganes, però havia d'anar amb uns amics i entre una cosa i l'altre ho vam anar posposant per quadrar totes les agendes. I bé, què dir? doncs que em va encantar!


És una nova versió de la pel·lícula de Disney, i potser el públic més emocionat han sigut els de la meva quinta, que guardem bon record de la pel·lícula de Disney i ens moríem de curiositat per veure aquesta nova versió protagonitzada per l'Emma Watson.

S'ha de dir que la pel·lícula és MOLT FIDEL a la primera, calcant fins i tot molts dels seus diàlegs. Tot i així, cal dir que també n'hi ha de nous... alguns amb més encerts que d'altres. En general, però, molt bé. No vull fer cap spoiler de la part nova, però la (nova) part on surt el tema de la mare de la Bella (i fins aquí diré) em va agradar moltíssim. Trobo que és una cosa que complementa molt bé la història i que no és simple "ampliament de metratge" com altres.

Un altre tema a destacar és que s'han mantingut les cançons iguals (excepte unes quantes -poques- que són noves). Aquí cal fer un incís: tot i que no sempre ho faig, intento anar a veure les pelis en VOSE... però aquí era una cosa que ni m'ho vaig plantejar: LES CANÇONS HAVIEN DE SER LES DE SEMPRE! jo vaig viure de ple les cançons en espanyol, per tant, no podia a dia d'avui veure la peli en anglès... les cançons les volia tal qual :-)

I tot i que la cançó més bonica y més famosa és la de "Bella y Bestia son" ("Se oye una canción que hace suspirar" jeje) a mi n'hi ha una que m'encanta. És aquesta:

...Hay algo en él, que no es igual, pues era un bruto, desgarbado y un patán... 
y ahora es un sol, no sé porqué, no descubrí todo lo bueno que hay en él...

Jiji. Mira, no sé, m'agrada molt i ja està. Suposo que és perque és quan es descobreixen bé l'un a l'altre, és bonic. 

Més coses: a veure, l'Emma Watson. Aquí podríem obrir un debat perque té detractors i fans, però jo només diré que ella m'agrada molt tant com a persona com a actriu. La trobo una noia amb principis, que diu les coses, que fa campanyes a favor de coses interessants. No sé, se la veu molt maja. I com actriu també... l'únic que com que té cara de nena i és així petitona, crec que aquí el paper li queda una mica com gran. No per res, sinó per la mida... potser perque irremediablement comparem amb la primera peli i la Bella era com més senyora (TOT I QUE SE SUPOSA QUE TENEN MENYS DE 21 ANYS, o aprox). (A la Bèstia se li acaba l'encanteri als 21.. o això diuen a la primera peli).

Ara, un altre tema. Un greuge sense equivalents.

Tothom sap que a la Bella li agrada molt llegir. Fins aquí ok. Conegut és el meme del ES OBVIO fent referència a la magnitud de la biblioteca del Sr. Bèstia:


ARA BÉ, s'ha comès un pecat molt gran. Recordeu aquesta escena?


La senyoreta Bella és assídua a la llibreria del seu poblet per agafar llibres en préstec (sí, així tal qual... en cap moment els comprava... poc negoci devia fer aquest bon home si aquesta noia és la única del poble que llegeix i a sobre li agafa llibres en préstec. #AixíNo, Bella). Però bé, no és aquest el tema...

EL TEMA ÉS QUE AQUESTA ESCENA NO SURT A LA NOVA PELI. Simplement han posat un succedani de llibreria: una mena d'església on hi ha tres llibres mal comptats... terrible.

Però bé, tret d'això, crec que és una bonica pel·lícula per veure, i més si vas gaudir amb la primera de Disney. 

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails