18 de febrer 2017

Restaurant de la setmana: Tandoor

L'altre dia vaig anar a un restaurant que es diu Tandoor i que està especialitzat en menjar indi.
A la web en podem veure la història: tot va començar l'any 2002, quan un noi anomenat Nath Surinder Oberoi va decidir obrir un local per donar a conéixer la cuina que li havia ensenyat la seva mare. Amb el temps, però, va anar veient que aquí els gustos diferien una mica i va decidir per apostar per l'adaptació d'alguns dels seus plats, sense perdre l'essència india que el caracteritzava. Avui en dia el local ha canviat d'ubicació (tot i estar al mateix barri) i ja s'ha produït un relleu generacional i ho porta Ivan Surrinder (fill de Nath), però segueixen amb el mateix objectiu. :-)

La carta és força variada i tothom hi pot trobar quelcom. Hi ha indicacions per a vegetarians, també. Sobretot hi ha força arròs amb tota mena d'afegits. Jo vaig agafar un arròs que venia amb trossos de pollastre dins. Ah! i un pa de formatge, el cheese naan. Estava tot molt bo. Potser si hi torno no agafaria el cheese naan perque atipa molt, crec que és millor agafar el "naan" a seques o el "garlic naan", que seria el pa d'all. Són triangulets de pà.

El local és modern, amb suficient espai entre taules per no quedar pressionat i amb una atenció al client molt bona. He vist fotos del local antic i era com més tradicional, però crec que ara atrau molt més perque és més urbà i modernet. Destaca més, vull dir.

Per cert, de postres vaig agafar una cosa que es deia GULABJAMUN, que són, textualment: "bolitas de leche caramelizadas con helado de vainilla". Us poso la foto:


Per últim, el preu: (a vegades m'oblido de posar-ho i crec que és una informació útil). Erem 5 persones sopant entre setmana i el preu final ens va sortir a 23 euros per persona.

👉 TANDOOR
C/Aragó, 8. 08015 Barcelona
Contacte: 93.425.32.06 / info@restaurantetandoor.com
metro: L3 (Tarragona) o L1 (Rocafort)
http://www.restaurantetandoor.com/

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails