27 de febrer 2017

5 motius per visitar el "Virtual Escape Room" de Barcelona

Suposo que a aquestes alçades de la vida tothom ha sentit parlar -qui més qui menys- de les escape room. Són (la majoria d'elles) sales on s'hi entra i tens una hora per sortir-ne. Normalment, en grupets de 4 o 5 persones... i en aquests darrers dos anys s'han multiplicat com bolets :-) Mireu, aquí en aquesta web hi ha un directori per comunitats autònomes i rànkings: http://www.escaperoomlover.com/

Dit això, cal dir que hi ha una modalitat diferent: les virtuals.
Per fer-ne un tastet, a l'espai Movistar de Plaça Catalunya fa un parell o tres de mesos que pots provar gratuïtament l'escape room virtual que tenen allà muntada. I gratis! Només cal que reserveu en aquesta web: https://www.mobileworldcentre.com/-/reserva-gratis-virtual-escape-room


Es tracta d'un espai expositiu, ja que a banda del joc teniu una exposició organitzada en deu panells informatius amb reflexions al voltant de la tecnologia mòbil i els avenços digitals. Ah! i afegir que és una iniciativa de la Fundació Mobile World Capital Barcelona amb la col·laboració de Movistar i l'Eurcat.

Voleu provar-la? 
aquí teniu cinc motius per fer-ho:

1. ÉS GRATIS. Hem de reconéixer que aquest és, avui en dia, un gran motiu. No sempre podem trobar coses gratis :). Ah, això sí: EL JOC DURA NOMÉS DEU MINUTS.

2. És una nova manera de veure les escape rooms. Tant si n'heu fet anteriorment com si no, és una cosa curiosa de fer. Tu comences el joc dins una sala i has de sortir d'allà. Sembla fàcil no? Bé, difícil no és, et van donant pistes si et veuen encallat.

3. Viure el 3D en primera persona. Sí, en sentim a parlar, veiem gent amb ulleres 3D... però molts de nosaltres encara no ho hem provat. Doncs apa, ara ja podeu fer-ho. Sentiu la virtualitat en primera persona!

4. Pots anar sol: a les escape rooms normalment hi vas en grup (bé, hi haa de tot, però majorment). Aquí vas sol. Pots anar amb amics, evidentment, però cadascú viurà de forma individual aquesta aventura.

5. Està en un lloc cèntric. Tant per la gent de Barcelona com, sobretot, pels que veniu de fora. Plaça Catalunya és un dels llocs més ben comunicats de Catalunya XD!

Ara us diré una cosa: MAREJA MOLT. O almenys, a mi m'ho va semblar. No podia suportar que el temps passes tant a poc a poc, ajjajaj! vaig sortir d'allà i el mareig em va durar força estona. Però clar, això ja és segons cadascú....jejeje! (segons em van dir els organitzadors, al principi marejava molt més!).1 comentari:

Anònim ha dit...

Jo ho he fet i també ho recomano, sobretot pels motius 1, 2 i 3. El joc en si està ple de pistes que el fan fàcil. Això de marejar deu dependre molt de cadascú, a mi no em va marejar gens.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails