22 d’octubre 2016

Restaurant de la setmana: Glups!

Quan fa que no passeu per la botiga de Norma Còmics del Passeig de Sant Joan? Fa més o menys un any, van decidir fer un pas endavant i van obrir un restaurantet annex, canviant l'ubicació de la caixa i alguns prestatges. Era un lloc que em cridava l'atenció, però que encara no havia trobat l'oprtunitat d'anar-hi. Fins ara, clar.El Glups! és un local petit, funcional. Té algunes taules a dins i a fora, i també te barra i tamborets per si vols menjar en format "més vertical". La carta no és molt extensa, però suposo que tampoc és la idea. Destaquen les seves hamburgueses i alguns platets japonesos tipu ramen o dorayakis per donar-li el toc friki que correspon a un restaurant d'aquestes característiques. Us passo una foto de la carta (com a curiositat diré que tenien destacada la BATBURGER)
La decoració del local està cuidada. Les il·lustracions que apareixen al marge de la carta també es troben representades a les parets (més o menys) i hi ha cartells amb coses de còmic. Trobo que això és essencial! :-)

En fi, és possible que hi torni, però no per dinar. He de dir que l'hamburguesa que he menjat estava molt bona (era la que posa "Italiana") però la cambrera era una mica empanada i s'ha confós i primer li ha donat a un altre client (que per cert, l'ha tocat per obrir-la i veure que no era la seva) (espero que tingués les mans netes ¬_¬)

Glups!
Passeig de St Joan, 7.
http://www.glups.cat/

1 comentari:

Anònim ha dit...

Interessant concepte les hamburgueses de segona ma, potser ara es posarà de moda, fent famosa tocant les hamburgueses dels altres, jo ho veig, modes més idiotes han sortit.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails