08 d’octubre 2016

Restaurant de la setmana: Dolça Herminia

Esteu pel centre, voleu dinar i voleu quedar bé amb la persona amb qui aneu sense haver de gastar massa? Doncs la Dolça Herminia és un dels llocs a tenir en compte.
És un restaurant de la cadena ANDILANA, que ja té altres restaurants com LA RITA o el FLAMANT (per cert, dues bones opcions també a tenir en compte... personalment el Flamant el trobo un lloc molt agradable).


Està molt ben situat: al caarrer Magdalenes. Ara direu... ON DIUS? sí, cert, el carrer magdalenes no és gens conegut, però si obriu el Google Maps i el busqueu, descobrireu que queda a tocar de Via Laietana i més o menys a l'alçada del Palau de la Música, però a l'altra vorera.

Com veieu a la foto, es tracta d'un lloc força bonic (per això deia que serveix per quedar bé) i entre setmana hi ha un menú migdia que no arriba als 11 euros. També hi ha opcions per menús de grup i coses d'aquestes... i ah! hi ha una promo de un menú gratis per cada 10 menus fets (pregunteu per la promo de migdies 10+1)

Quin tipus de menjar podem trobar-hi? 
Doncs cuina de mercat variada. Jo un dia vaig menjar una butifarra amb patates, per exemple. A la web (http://www.grupandilana.com/es/restaurantes/la-dolca-herminia) podeu trobar-hi uns pdfs descarregables amb la carta i demés.


Tal com passa a la resta de restaurants de la cadena (o quasi tots, si més no) no es permeten les reserves prèvies. Aneu-hi amb temps, s'omplen amb relativa rapidesa!

1 comentari:

XeXu ha dit...

Si no han canviat les coses des que estudiava a la facultat, recordo també la Mamassita, la Fonda, la Crema Canela, Les Quinze Nits i abans es deia l'Hostal de la Rita. Uns llocs fantàstics, efectivament, per quedar bé, menjar bé també, i estar-se en un lloc agradable. A les nits són una mica més cars, però també val la pena. El meu preferit era la Fonda, però realment fa molts anys que no hi vaig. Hi hauré de posar remei, tu!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails