16 d’octubre 2016

Pel·lícules de la setmana: Embarazados | Requisitos para ser una persona normal

Aquesta setmana vull destacar dues pel·lícules que he vist darrerament i que, en certa manera, tenen punts en comú: són espanyoles, són comèdies romàntiques. Són aquell tipus de pel·lis que potser no passaran a la histìoria del cinema, però que són simpàtiques de veure, distretes i et fan passar una bona estona. Si hagués d'escollir una de les dues, em quedo amb la segona, la de los "requisitos".

Embarazados (2016) [Juana Macías]

He de dir que el Paco León és un actor que no és sant de la meva devoció perque pràcticament sempre fa el mateix paper i jo no sóc gaire de mirar comèdies, però no està mal aquí. Fa el seu paper habitual.

Pel pòster ja es pot preveure quin és l'argument: ella vol quedar-se embarassada i ell té un d'aquests atacs de pànic d'home inmadur que no vol responsabilitats i etc. La cosa és que ho intenteb amb fecundació in vitro, ja que ella comença a tenir símptomes pre-menopàusics (tot i ser jove) i ell té un esperma que, segons l'especialitsta, és "pobre, gandul i anormal".

Bé, distreta! Li poso un cinc.

Requisitos para ser una persona normal (2015) [Leticia Dolera]

La catalana Leticia Dolera dirigeix i protagonitza aquest simpàtic film on una noia decideix actuar per convertir-se en una persona normal (ja que fins ara tot havia sigut un desastre, segons ella mateixa diu). Què vol dir ser normal? doncs tenir hobbis, tenir vida social, tenir feina, parella...ser feliç. Poc a poc va solucionant cada un dels temes de la llista amb l'ajuda d'un noi gordet que treballa a l'Ikea, que també necessita ajuda per aprimar-se una mica.

La pel·lícula és dolça, simpàtica, amb algun moment trist puntual però en general molt molt positiva i entretinguda (m'encanta una escena plena de globus i un cotxe. I sóc molt fan de la noia aquesta!LinkWithin

Related Posts with Thumbnails