14 de setembre 2016

Descobrint la biblioteca universitària

La vida, ja ho diuen, són etapes. Algunes pitjors, algunes millors. Altres potser més neutres.

Ja sigui per la mala gestió personal del temps o per voler fer massa cosa, he de reconèixer que fins fa ben poc estava ben saturada. Dormia malament, notava que tenia poc temps per les meves coses, em sentia buida. I això que de totes les etapes se n'apren, això sí, però ja m'enteneu. 

Fins que les coses van canviar. He tancat tres etapes en poc temps. En primer lloc, un canvi de feina (que és el motiu d'aquest post). Aquest primer canvi m'ha suposat un altre ordre de vida i, ben gestionat, m'ha permès recuperar aficions: dibuixo més, per exemple. Això ha vingut lligat al segon canvi, més relatiu, que és canviar l'Escola de la Dona (on fins ara estudiava il·lustració) per l'Escola Joso (on aprendré més sobre el còmic). Un pas que em ve molt de gust! I en tercer lloc, i no per això menys important, l'etapa al COBDC s'ha acabat.

Abans d'hora però amb pas ferm, ens hem dissolt per deixar pas a un nou equip. D'aquesta etapa podria dir moltes coses... inclús en podria escriure un post sencer... però em conec massa, i sé que potser diria coses que no vull dir. Em quedo amb les coses bones, que n'hi han hagut, I com diria un dels companys d'equip, "de tot se n'apren". I sí, i tant. Massa que n'hem après. O sigui que ben contenta d'haver format part de tot plegat i desitjant que a la nova Junta li vagin molt bé les coses. Fàcil no és! 

Biblioteca universitària


Des de fa pocs mesos estic a la biblioteca del Campus de la salut de Bellvitge, de la UB. Què puc dir? aprenc cada dia coses noves, que ja és molt. :-)

Els primers dies que vaig estar allà, per exemple, vaig haver de revisar revistes sobre emergències mèdiques. Ni us podeu imaginar la quantitat de desgràcies que ens poden arribar a passar. Hachazos, infeccions a tope, insectes letals, electrocutacions. I molts d'aquests articles ben il·lustradets amb fotos a todo detalle! xD

Els estudiants universitàris i la comunitat universitària en sí és tot un món. Quan t'ho mires des d'aquest costat es veu tot molt diferent. (Sembla que estigui descobrint la sopa d'all jo també..) El que vull dir és que ara m'adono de moltes coses que quan era estudiant no valorava. Si es que algunes coses em fan pena i tot. Alguns usuaris es "despisten" molt amb el tema del retorn...

I després hi ha el tema de la formació. Alguns de nosaltres fem sessions formatives a alumnes. Jo ara aquests dies estic fent formacions a nanos de 1er. Són de dues hores, potser una mica feixugues d'absorbir, però de contingut interessant (i no perque les faci jo, pobre de mi, que a mi els materials me'ls han donat fets i cronometrats com qui diu!). No, però l'altre dia em va passar algo així:

Clar, amb aquest punt de partida... XD però que vaja, que estic molt contenta. Almenys aquestes sessions em serveixen a mi també per recordar coses bàsiques de funcionament del CRAI o practicar amb bases de dades... (elles i jo mai hem sigut amigues però ja poc a poc anem intimant). També s'ha de dir que sóc una mica DORI i oblido sovint coses, però poc a poc.


I poc més a dir. Bueno, sí, que per ara m'estic ocupant del grau de Podologia (dels llibres de podologia, s'enten). Total, m'estic fent súper experta en PEUS.
En fi, una experiència que de moment m'està resultant força agradable. Ara per ara no vull pensar en el futur. En el present estic bé, i que duri :-)

3 comentaris:

Encanto ha dit...

Bona sort amb la nova etapa¡¡¡

Anònim ha dit...

benvinguda al club de la sanitat bibliotecària!

josep

Eli Ramirez ha dit...

jejee merci
aprenent sempre :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails