25 d’agost 2016

Tots som súpers! - Expo al Palau Robert

Com que durant un parell de mesos he estat totalment out del blog, de tant en tant veig coses que se m'han passat. Per exemple, la expo del Palau Robert "Tots Som Súpers!" en motiu dels 25 anys del Club Súper 3.

Parlar de la expo sense parlar del llibre GENERACIÓ TOMÀTIC no té massa sentit, però com que no tinc el llibre a mà, ho faré per separat i ja està. Més que res perque la expo, segons el que he vist avui a la tele, acaba d'aquí pocs dies (principis de setembre, correu!).
El Club Súper 3 és, ha sigut i serà, un bon exemple a seguir. Des dels seus inicis ja va ser trencador: es va convertir en un club infantil televisiu que cada dia que passava multiplicava les seves previsions i ha acabat convertint-se en un exemple per a molts països. Anava olt més enllà: no només oferia continguts de qualitat per la petita pantalla en la franja de tornada a l'escola, sino que ens despertava cada matí i s'omplia de centenars d'activitats paral·leles per fer amb les nostres famílies (en aquest punt vull dir que el fet de no viure a Barcelona limitava bastant tot plegat, hehe).

*Nota: es va saaturar tant que la previsió del primer any es va complir en pocs dies. Era una bogeria, tothom volia ser súper :-)


Els nens i nenes de Catalunya hem sigut fidels al club. La majoria de nosaltres hem tingut carnet de SÚPER i ens hem sentit molt nostres tots els personatges que ho presentaven (a la meva època eren el Petri, la Nets i la Noti-Press, juntament amb el Tomàtic, el Megazero i els Flash-Top-Buff). Ara he de dir que ja no sé massa qui hi ha. Ja ho sabeu, els dracs viuen per sempre, però els nens es fan grans. 

*Nota 2: també cal dir que un dels traumes més compartits pels adults d'avui en dia és el fet de no haver aconseguit una SÚPER-MÀ.

La exposicióLa exposició del Palau Robert és un retorn al passat però també una porta al present. Si em permeteu una petita crítica, diré que està enfocada molt al Súper3 actual i poc a les coses antigues, però bueno. Només per veure el Tomàtic autèntic ja val la pena (és gratis entrar, que més voleu) :-D


Lo bo del cas és que gràcies a l'Andrés Palomino, l'autor del llibre de Generació Tomàtic, vaig poder anar al passe previ de la expo i ves per on, vam sortir per Tv3 :-)
Com que no he pogut inserir el vídeo aquí, us poso una captura on poso cara d'emocionada i us passo l'enllaç xD =  http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/programa/visitem-lexposicio-dels-25-anys-del-super3-amb-generacio-tomatic/video/5590286/


Vinga, súpers! que queden pocs dies!

2 comentaris:

XeXu ha dit...

El Súper3 va marcar una època, i la segueix marxant. Quin gran encert de la tele catalana. Realment se'ls en va anar de les mans. I quina sort que fos així!

Eli Ramirez ha dit...

si, totalment d'acord!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails