15 d’agost 2016

Parc aquàtic Water World (Lloret de Mar)

L'any passat i l'anterior crec que només vaig anar un o dos dies a la platja... però aquest agost ho estic convertint amb una petita rutina i tot. Això sí, a primera hora millor, que no hi ha guiris... ;-)

El cas és que fa un parell de dies vaig anar al Water World, un parc aquàtic que hi ha a Lloret i que feia potser més de 10 anys que no trepitjava. (Algo similar a quan vaig anar a Marineland, ara fa tres anys). Em va agradar! Hi havia moltes atraccions noves!

Una d'elles era un tobogan amb el qual et llençaves de cap amb una petita "esterilla". Mentre t'esperes a baixar, t'has de posar en posició agenollada i esperar el xiulet, i després donar-te empempta amb els peus i baixar. A mi em va passar que estava tant concentrada en no caure abans de sentir el xiulet que quan va sonar vaig trigar uns segons ens reaccionar i ja tothom estava a mig camí.

Em va agradar retrobar-me amb les atraccions de tota la vida, com la piscina d'onades, la piscina-jacuzzi (calenteta) o el Río Salvaje. També els tubogans per fer carreres, que vaig poder guanyar jo jejeje.

També, cal dir-ho, hi ha atraccions a les quals MAI no m'hi pujaria. He viscut tenint por del KAMIKAZE durant 33 anys, i no serà ara que m'hi tiraré. Ara bé, amb les noves i tenebroses atraccions, el kamikaze temut ha quedat en un no-res. Per mi el més bèstia és un que et posen dret dins una càpsula i al cap d'uns segons PAM! et treuen el terra i caus cap abaix... en un tobogán que és casi vertical. No no. El meu cosí petit s'hi va tirar, però jo només d'imaginar-m'ho ja tinc por, i veure-ho va ser la confirmació de que jo per allà no m'hi tiraria mai. Digueu-me miedica XD

Per acabar, també dir que hi ha diverses muntanyes russes amb les quals vas amb barquetes (o donuts) i que són una marevella. Estan molt ben fetes i són molt divertides! i això no fa por perque vas amb la barqueta i et pots agafar als laterals ^_^

Resumint, un gran dia!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails