30 de juliol 2016

Restaurant de la setmana: En aparté

A vegades comences a caminar, sense rumb, buscant un lloc per sopar.. i acabes en un lloc ben agradable i bo. Això és el que ens va passar fa un parell de setmanes, i vam acabar en un restaurantet que es diu "En Aparté", que ells mateixos s'anomenen com "un pedacito de Francia en Barcelona". Està a prop d'Arc de Triomf. Aquí podeu veure'n una foto extreta de la seva pàgina web:
És el típic local on s'hi està bé a qualsevol hora (pel que sembla). Vull dir que, nosaltres hi vam anar per sopar però també és un lloc xulo per anar-hi a esmorzar o fer un cafè a mitja tarda. És acollidor, tot i tenir totes les cadires diferents ;-)

La carta, no es que sigui molt extensa... però és gran. Literal:Et porten la pissarra sencera XD. 

Vam optar per formatge i torrades. Com que hi havia diferents models de formatge i érem dues persones, vam provar un tipus diferent cadascú. I bueno, res a dir del formatge. El formatge SEMPRE ESTÀ BO:


De segon, les torrades. No recordo de què era la del meu amic, però sí la meva, formatge brie, pernil i mel. (La mel empatxa molt, però li dóna un toc tan bo!).


1 comentari:

Anònim ha dit...

Està de moda posar-hi a tot mel, confitura, vinagres balsàmics, caramel•lització, i sucre en general, això al paladar li encanta, però a la resta del cos no li fa la mateixa gràcia, sembla que només estiguis menjant postres.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails